100 grama je 3.5 eura: Svratili smo u trgovinu s gumenim bombonima u Crikvenici

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO smo prolazili Crikvenicom i zaželjeli smo popiti kavu na Strossmayerovom šetalištu koje je u ljetnim mjesecima uvijek živo, a ponuda bogata. Tu se nalaze brojni restorani, kafići, slastičarne, pekare, suvenirnice i drugi dućani, a nama je za oko zapela trgovina Candy Shop s gumenim bombonima. 

Isticala se svojim ružičastim izlogom i velikim bačvama ispunjenima gumenim bombonima koji su se vidjeli s ulice. Nije nam to bio plan, ali smo svratili unutra. U ponudi su razni gumeni bomboni. Prodaju ih po gramaži, a 100 grama košta 3.50 eura (26.37 kuna).

Volimo povremeno kupiti gumene bombone iako znamo da nije zdravo i da treba paziti da se ne pretjeruje s konzumacijom. Naša slabost su oni u obliku kupina i malina - vrate nas u djetinjstvo. Kupili smo ih i ovdje i ukusni su, a probali smo i neke druge te nemamo zamjerke.

Možda eventualno na cijenu, ali ako se kuglica sladoleda može prodavati i za 3.5 eura, a kukuruz za tri eura, zašto ne bi mogli i gumeni bomboni? Što vi kažete, je li vam 3.5 eura puno za 100 grama gumenih bombona?

Pročitajte više