152 dana do Božića: U Sinsay i Next stigli su prvi božićni ukrasi

Foto: sinsay.com/nextdirect.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo pisali da su u pojedine zagrebačke trgovine početkom srpnja stigli prvi božićni ukrasi, a sada i druge trgovine nastavljaju u tom božićnom ruhu. Dvije kod kojih smo već primijetili božićnu ponudu su Sinsay i Next. Sinsay je zapravo iste tek najavio u svojoj internetskoj trgovini i stavio ih u kategoriju proizvoda koji uskoro stižu dok se kod Nexta već mogu kupiti.

>> U zagrebačke trgovine upravo su stigli božićni ukrasi

Sinsay LED svjetiljka, 12.99 eura (97.87 kn)

Tako se već sada mogu naći kalupi za kolače božićnih motiva koji moramo priznati izgledaju slatko, kuglice za bor, LED svjetiljke u obliku božićne zvijezde ili kuglice, razne lampice, božićne pidžame i džemperi, posteljina s božićnim motivima, božićne kape i sl.

Sinsay kalup za kolače, 3.99 eura (30.06 kn)
Ukras za vrh jelke, 29 eura (218.51 kn)

U neke su pak trgovine stigli i ukrasi za Halloween. No ako se nas pita i za to je malo ipak prerano. Da, možda je vrijeme vani trenutno pravo jesensko, ali je još uvijek ljeto i još je dosta vrućih dana ispred nas prije službene jeseni. Nekako nam se teško u ovo doba godine fokusirati na Božić i kako želimo ukrasiti dom u to vrijeme. Što vi kažete, je li vam prerano?

152 dana do Božića

Do Božića ima još 152 dana, u prijevodu pet mjeseci što je stvarno dosta. Prema tradiciji, božićna drvca i ukrasi trebali bi se podignuti prvog dana došašća, odnosno četvrte nedjelje prije Božića. No neki s prvim božićnim ukrasima kreću već u studenom, dok mnogi božićno drvce ukrašavaju tek na sami Badnjak. 

Set od tri viseća ukrasa, 29 eura (218.51 kn)

Ako se želite ranije opremiti s božićnim ukrasima, možete vidjeti kompletnu božićnu Sinsay ponudu ovdje, a od Nexta ovdje.

Pročitajte više