17.7 milijuna pregleda: Ove četkice za zube postale su viralne zbog Hailey Bieber

Screenshot/Foto: TikTok/colgate.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U JEDNOM TikTok videu Hailey Bieber je u ustima imala putnu četkicu marke Colgate, taj video je potom podijelila stomatologinja @drbetc i napisala da nikada ne putuje bez njih. "Savršeno kada ste u avionu ili se dugo vozite automobilom", istaknula je stomatologinja.

Originalni Haileyin video prikupio je preko 15 milijuna pregleda dok je onaj od stomatologinje pregledan čak 17.7 milijuna puta. Mnogi su ispod tog videa istaknuli da je Hailey utjecala na njih da kupe te mini četkice. 

@drbetc Never traveling without this. Perfect when on a plane or long car rides #colgate #toothbrush #travel ♬ original sound - DrBetc | Dentist 🦷

Mini četkice s pepermintom

"Sve što ova djevojka napravi postane trend, jako je volim", "Nikad prije nisam vidio ove četkice, bile bi odlične za putovanja", "Kupujem ih", "Kupila sam ih nakon njezinog videa", "Rasprodat će se", "Trebaju mi", neki su do komentara ispod TikTok videa. 

Colgate Wisp paket, 24 kom., 19.80 eura (149.18 kn)

Ako ste i vi pali pod Haileyin utjecaj i poželjeli nabaviti ove jednokratne četkice za zube marke Colgate našli smo ih na njemačkom Amazonu. U paketu se dobije 24 četkica, a u sebi imaju ugrađenu "kuglicu" peperminta bez šećera koja se lako otapa i pruža dašak svježine mente dok čekinje uklanjaju hranu i druge čestice. Cijena ove vrećice s četkicama je 19.80 eura, a možete je vidjeti ovdje

Pročitajte više