Preko 23 milijuna pregleda: Vaza na TikToku podsjeća na nešto drugo

Foto/Screenshot: TikTok/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJIH nekoliko dana društvene mreže su se uzburkale zbog jednog neobičnog predmeta - vaze koja je postala viralni hit na TikToku. S više od 23 milijuna pregleda, ova vaza nije privukla pozornost estetikom već zbog izrazite sličnosti s nečim drugim.

@makeup_mabell El regalo perfecto 🤭. Tengo una nueva cuenta @Mabell Rodriguez y aqui veras contenido diferente 😍🤭. . . . #amazonfinds #amazonhome #mabellrodriguez #mabelltips #mabellhome #makeupartist #homedecor #decorhome ♬ Little Things - Adrian Berenguer

Korisnici TikToka brzo su to uočili i počeli dijeliti svoje reakcije na društvenoj platformi. Dok su neki bili iznenađeni, drugi su se našalili na račun te sličnosti, stvarajući lavinu duhovitih komentara.

"Pa, to je vaza za cvijeće. Dobro", "Znao sam da moram odmah provjeriti komentare", "Oho, mislio sam da je nešto potpuno drugo", "Doslovno sam bio zbunjen kako ćeš to koristiti", "Jako mi je drago što nisam jedini koji se zbunio", samo su neki od komentara koji su kružili.

Unatoč prvotnom dojmu, kada se u ovu vazu stavi cvijeće, ona zaista izgleda prekrasno.

Ove ukrasne akrilne vaze za cvijeće su postale popularni dodaci u uređenju interijera diljem svijeta. Njihova prilagodljivost i elegantan dizajn čine ih omiljenim izborom za uljepšavanje kućnih prostora i radnih mjesta.

S obzirom na svoju popularnost, ove dekorativne vaze lako se mogu pronaći na online tržištima poput AliExpressa po pristupačnim cijenama. Cijene ovih vaza kreću se od 18.87 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više