25 kg pere, 13 kg suši: Samsung ima novu kombiniranu perilicu i sušilicu rublja

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je na IFA 2023, velikom sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, predstavio novu Bespoke AI kombiniranu perilicu i sušilicu rublja s toplinskom pumpom koja koristi tehnologiju digitalnog invertera. Vjerojatno biste pomislili - ništa novo, kombinirane perilice i sušilice već postoje, ali ova ima stvarno velik kapacitet zapremine, pa bi mogla biti odlična za velike obitelji ili za one koji puno peru i suše rublje i žele 2 u 1 uređaj.

Naime, ima kapacitet od 25 kg s mogućnošću sušenja pomoću toplinske pumpe od 13 kg i potpomognuta je inteligentnim funkcijama koje korisnicima pružaju veću fleksibilnost. Također ima SmartThings za povezivanje pametnog doma i tehnologiju pokretanu umjetnom inteligencijom za poboljšane performanse pranja i energetske učinkovitosti.

Izračunava težinu rublja, mekoću tkanine i razinu zaprljanosti 

Ova kombinirana perilica i sušilica ima LCD koji, osim što nudi odabir tijeka pranja i sušenja, prikazuje i informativne izvještaje na kraju svakog ciklusa. Perilica izračunava težinu ubačenog rublja, mekoću tkanine i razinu zaprljanosti na temelju zamućenost vode. Zatim optimizira količinu vode i deterdženta.

Kontinuirano prilagođava vrijeme namakanja, ispiranja i centrifuge svakog punjenja kako bi se postigli najbolji rezultati čišćenja i poboljšana energetska učinkovitost. Nakon završetka ciklusa pranja, vrata perilice automatski se otvaraju. Nakon otvaranja vrata također ispušta vlažan zrak i uzima svježi zrak u bubanj. Za sada nije poznata cijena ni kada točno stiže u prodaju. 

Pročitajte više