6700 kuna za Reebokice koje izgledaju staro. Stigle su MM x Reebok TZ Pump tenisice

Foto/Screenshot: Instagram/maisonmargiela.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REEBOK i Maison Margiela nastavili su svoje partnerstvo koje traje već neko vrijeme i ovu sezonu zatvorili s triom Pump tenisica.

Za ovu posljednju suradnju Maisona Margiele s Reebokom, kreativni direktor John Galliano istražio je TZ Pump model koji je izvorno lansiran 1990. godine i koje je proslavio košarkaš Dominique Wilkins.

MM x Reebok TZ Pump Deadstock, crvene

Prema brendu, suradnja se temelji na 3D skeniranju originalne siluete Pump Omni Zone II tenisica koja je trenutno skrivena u sjedištu sportske marke u Bostonu. Rezultat suradnje su tri originalne boje kultnih tenisica, a svaki par ima izgled starog gornjišta koje oponaša uobičajeno habanje, zajedno s napuknutim i ručno oslikanim međupotplatom, slično onome kako bi originalni par izgledao danas.

Mogu se naručiti u Hrvatsku

Reebokice su nekada davno bile pri vrhu omiljenosti mnogih u kategoriji tenisica, ali danas su neki drugi brendovi popularniji kada je u pitanju ta obuća. 

MM x Reebok TZ Pump Deadstock, crne

No možda upravo ovakvim suradnjama pokušavaju vratiti popularnost brendu, ali onda opet se postavlja pitanje cijene koja je kod ovih najnovijih Reebok modela prilično visoka i samim time tenisice postaju nedostižne mnogima. 

Nove MM x Reebok TZ Pump tenisice mogu se kupiti putem službene internet trgovine Maison Margiele, a cijena jednog para je 6705 kn (890 €). Možete ih vidjeti ovdje

MM x Reebok TZ Pump Deadstock, žute

Pročitajte više