About You napravio goru grešku od Nikea, krivo iskazali cijene i dali popust na njih

Foto/Screenshot: Shutterstock/privatna arhiva/aboutyou.hr/richandroyal.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE nije jedini kojem se potkrala greška kod iskaza cijena i valuta, isto se dogodilo i u About You trgovini. Naime, Nike je kod pojedinih artikala pored cijena iskazanih u eurima stavio valutu od kuna pa su cijene ispale smiješno male.  

Nakon tog članka javili su nam se čitatelji koji su u petak iskoristili sličan propust u About You web shopu i obavili kupnju po jako povoljnim cijenama. About You je zapravo napravio goru grešku od Nikea jer osim što su krivo iskazali cijene, odnosno valutu, na njih su još i dali popust. 

Kod cijene u eurima stavili su valutu za kune i na tu su krivo iskazanu cijenu dali popust pa se tako kaput koji inače košta 1883.25 kn (249.95 eura) mogao kupiti po cijeni od 175.95 kuna (23.35 eura). Dobar popust, puno veći od trenutno oglašenog od 30% na stranici.

Greška s valutama 

Osim toga, napravili su sličnu grešku s još nekoliko artikala, iako je ova s kaputom vjerojatno bila jedna od skupljih. Sportski top je tako koštao 31.99 kunu umjesto 31.99 eura.

Sportska hoodica se prodavala za 53.96 kune umjesto 69.95 eura. Njoj je naime redovna cijena bila 99.95 eura, a na sniženju je trebala koštati 69.65 eura, no zbog greške i krivog iskaza valute cijena na sniženju je ispala samo 53.96 kuna. 

Čitateljica nam je otkrila da je uspjela kupiti po ovim zaista niskim cijenama te da sada čeka da joj paket i stigne. Ulaskom u iduću godinu i službenim prelaskom na euro jedno je sigurno - ovakve greške s valutama se više neće događati. 

Pročitajte više