Adidas i Messi su se ponovno udružili. Ove Sambe su rezultat

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PRODAJU su stigle nove suradničke Sambe Lionela Messija i adidasa. Za razliku od prethodne suradnje u veljači, u kojoj se nisu pretjerano udaljili od neutralnih boja, nove suradničke Sambe dolaze u idealnoj boji za proljeće i ljeto - ružičastoj. No to nije jedina boja koja stiže, naime dolaze i u crno-ružičastoj kombinaciji boja.

@arifootball_official adidas Samba Inter Miami 💗🖤 รองเท้า adidas Samba ดีไซน์หนังกลับสุดคลาสสิก เพื่อฉลองให้กับยอดนักเตะ "ลิโอเนล เมสซี" กับต้นสังกัดใหม่อย่าง "อินเตอร์ ไมอามี" พร้อมโลโก้สโมสรบนลิ้นรองเท้าสีดำ และโลโก้ของ Messi ที่ลิ้นของรองเท้าสีชมพู ให้คุณสวมใส่ไปเท่ได้ ทั้งใน และนอกสนาม วางจำหน่ายถึงสองสีด้วยกัน ราคา 4,000 บาท (Size : 5-11 UK) ที่อาริฟุตบอลทุกสาขา และช่องทางออนไลน์ Shop now 🛒 : arifootballstore.com #AriFootball #FootballForAll #ฟุตบอลของทุกคน ♬ ถ้าเธออยากไปทะเลฉันพร้อม...(Talay) - JAOKHUN

Boje su odabrane s razlogom

Ove boje odabrane su s razlogom. Naime, to su boje koje se nalaze na dresovima Messijeva kluba, Inter Miamija. Oba izdanja su ograničena, a ono ružičasto, osim upečatljive boje, krasi i glatki gornji dio izrađen od kože i antilopa. Tu su i crni kontrasti na peti i u vidu adidasove tri pruge, kao i gumeni potplat.

Crno izdanje krase ružičaste adidasove pruge i ružičasti kožni umetak na peti. Ostalo je sve isto, i one su izrađene od kombinacije glatke kože i antilopa te imaju gumeni potplat.

Ružičaste su privukle više pažnje od crnih

Ružičaste su, sudeći po društvenim mrežama, mnogima zanimljivije od crnih. "Ružičaste su odlične", "Nisu loše", "Ružičaste su top", "Trebaju mi", "Ne sviđaju mi se baš", "Volim ih", "Te crne mi se sviđaju", "Ružičaste su izvanredne", samo su neki od komentara na nove Lionel Messi Sambe na Instagramu, X-u i TikToku. 

Tenisice su se već pojavile za kupnju na adidasovim stranicama i u drugim online trgovinama koje drže tenisice te marke, poput primjerice StockX-a. Cijena im je 120 eura. S obzirom na to da su ograničeno izdanje, kada nestanu s polica, to je to. Ružičaste možete vidjeti ovdje, a crne ovdje

Pročitajte više