Adidas ima novi model Sambi. Evo kako izgleda

Screenshot/Foto: TikTok/adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDASOVE Sambe i dalje uživaju iznimnu popularnost, kako na društvenim mrežama tako i na ulicama. Nema gdje ih ne viđamo - njih ili povoljne alternative koje im nevjerojatno sliče. Početkom mjeseca je predstavljena nova verzija, savršena za proljeće, koja se odlikuje prozračnim mrežastim dizajnom.

@decokicks_ The new Adidas Samba for Spring/Summer!! ☀️ Alguém sabe o nome deste modelo?🥹 #adidassamba #samba #sneakers #umboxing #fy #fyp #outfit ♬ Eu Já Sofri por Amor Mas Não Sofro Mais - 2T Da Serra

"Volim ih", "Upravo sam ih naručila", "Super su", "Lijepe", "Stigla sam ih kupiti prije nego što se rasprodaju", "Posvuda su rasprodane, ne mogu ih pronaći", "Sviđaju mi se", "Baš su lijepe", samo su neki od komentara na ovaj novi model na društvenim mrežama. 

Kombinacija dizajna i mrežastog materijala pun je pogodak

Kombinacija popularnog dizajna i mrežastog materijala pokazala se kao izvrstan izbor jer spaja kultnu siluetu s materijalom idealnim za toplije dane. Tenisice krase kožne pruge i detalji od antilopa, osiguravajući spoj udobnosti i sofisticiranosti.

adidas Samba OG, Cardboard & Chalk White & Brown Desert, 105 eura, END
adidas Samba OG, Cardboard & Chalk White & Brown Desert, 105 eura, END

Model je dostupan u svijetlo smeđoj boji s bijelim detaljima i može se kupiti kod odabranih prodavača. Iako vrijedi napomenuti da se u dosta trgovina već rasprodao. Cijena se kreće između 100 i 120 eura, ovisno o trgovini. Mi smo ih na stanju našli u End Clothing trgovini, a više o ovim tenisicama pogledajte na službenoj stranici marke

Pročitajte više