Adidas lansirao Superstar tenisice u proljetnim bojama. Jedna se ističe

Screenshot/Foto: TikTok/adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U MORU modela poput Samba, Gazelle i sve popularnijeg SL 72, adidas Superstar silueta je nepravedno zanemarena. Ove tenisice debitirale su prije više od 50 godina i karakterizira ih prepoznatljiv školjkasti vrh te, naravno, adidasove tri pruge.

Ipak, njihova trenutno manja popularnost ima svoje prednosti - lakše ih je pronaći na stanju u trgovinama. Adidas je nedavno obogatio liniju Superstar XLG tenisica novim bojama koje su idealne za nadolazeće toplije mjesece. Tako su postojećim nijansama dodane jarko žuta, pastelna zelena, pastelno ružičasta i pastelna ljubičasta.

Koštaju 120 eura

Prema reakcijama na društvenim mrežama, ružičasta verzija pridobila je mnogo fanova. Na TikToku se ističu videozapisi u kojima ih kreatori otpakiravaju, ali i kombiniraju s drugim modnim komadima, demonstrirajući njihovu svestranost i stilski potencijal.

@aoifenolanmua So perfect. 🎀✨🪩🫶🏼 @adidas #unboxing #adidassuperstar #fyp ♬ hot people use this sound
@eli_hrs 🎀🎀🎀 #fypシ #pink#foryoupage#superstars#fyp#foryou ♬ son original - Eliette

Tenisice su dostupne za kupnju na adidasovim stranicama i kod maloprodajnih partnera, a cijena im je 120 eura na europskom tržištu. Online se mogu pronaći u trgovinama kao što su Footshop, Ferivi Sport i sl. Više o njima možete vidjeti na službenoj stranici marke ovdje

Pročitajte više