Adidas predstavio Samba tenisice s Mickey i Minne likovima. Koštaju 110 eura

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DISNEY je 27.1. proslavio svoju 100. godišnjicu pa koristi 2023. godinu kako bi obilježio taj značajan podvig na bezbroj kreativnih načina, od kojih je jedan preko legendarnih adidas Sambi ukrašenih motivima Mickey i Minnie Mouse.

"Vaš omiljeni miš se udružuje s vašim omiljenim cipelama", stoji na stranici adidas brenda u opisu ova dva para tenisica. Silueta trenutno najpopularnijih tenisica sezone dolazi u dvije limitirane opcije s omiljenim Disneyjevim likovima, obje u bijeloj boji.

Prva ima crnu etiketu s Mickey Mouse likom na jeziku, dok je ostatak cipele bijele boje s kontrastnim crnim prugama i zlatnim Samba natpisom na strani. Na stražnjoj strani se nalazi motiv Mickeyjeve ruke. 

Veganske tenisice

Minnie Mouse verzija ima crvene pruge, u boji njezine mašne, crvenu etiketu na jeziku bez njezinog lika, samo s adidas logom, i zlatni Samba natpis. Ovaj par ima motiv Minnie ruke na stražnjoj strani. Tenisice su napravljene bez sastojaka životinjskog podrijetla, a bit će dostupne 26.4. na njemačkoj stranici brenda, a 27.4. na kanadskoj i američkoj stranici. 

Na stranici navode da će biti ekskluzivno dostupne preko adidas stranica i odabranih maloprodajnih partnera. Pretpostavljamo da će se naknadno pojaviti i u resell trgovinama, kao što to i inače bude slučaj. Cijena im je 110 eura (828.80 kn) u njemačkoj trgovini. Možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više