Adidas prodaje preostale Yeezy zalihe. Dostupni su najpoznatiji modeli

Foto: Shutterstock/adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je adidas donio konačnu odluku o nastavku prodaje Yeezy linije, ljubitelji popularnih modela s nestrpljenjem su iščekivali službene datume izlaska i novitete u bojama.

Prošlog je tjedna brend najavio prodaju preostalih Yeezy zaliha. Jučer su pojedini modeli pušteni u prodaju, a ostala izdanja nastavit će objavljivati tijekom cijelog kolovoza kao dio faznog izdavanja. Yeezy tenisice, cipele i sandale pojedinačno će se isporučivati ​​različitim danima kako bi se lakše upravljalo potražnjom, a istovremeno osiguralo pošteno i vrhunsko iskustvo za potrošače.

Pojedini modeli već su dostupni za kupnju

Ovo drugo izdanje sadržavat će proizvode koji su pokrenuti 2022. Dostupni asortiman uključivat će neke od najpopularnijih postojećih dizajna, uključujući YEEZY BOOST 350 V2, 500 i 700, kao i YEEZY SLIDE i FOAM RNR.

Proizvodi će biti dostupni na adidas digitalnim platformama. Odabrani adidasovi veleprodajni partneri također će biti dio ovog izdanja, samo preko svojih digitalnih platformi. 

Adidas je u svom službenom priopćenju potvrdio da će donirati značajan iznos odabranim organizacijama koje rade na borbi protiv diskriminacije i mržnje, uključujući rasizam i antisemitizam.

Modele koji su trenutno pušteni u prodaju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više