After Eight čokoladice dobile su svoju bombonijeru. Našli smo ju na popustu

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJEM desetog mjeseca After Eight brend je na svojim društvenim profilima objavio da stiže bombonijera ovih, mnogima omiljenih, čokoladica u trgovine.  

U novoj bombonijeri nalaze se sljedeće čokolade: Dark Peppermint & Orange Flavour Fondant, Dark Chocolate & Peppermint, Dark Peppermint Crisp, Dark Peppermint Fondant i Milk Chocolate & Peppermint. 

"Bombonijera koju smo dugo priželjkivali, s ponudom za svačiji ukus… Novo izdanje pralina, After Eight Collection Box sada je dostupna u trgovinama. Isprobajte sve okuse i podijelite s nama u komentarima tko je vaš favorit!" napisali su u objavi na Instagram profilu. 

Ova objava je izazvala oduševljenje i hrpu lajkova i komentara na društvenim mrežama. 

"Želim! After Eight me podsjeća na djetinjstvo - kod nas, u obiteljskom domu, jeo se samo u posebnim prilikama, a te prilike su bile Božić i Nova godina", "Omiljene i nezamjenjive", "Ne moram ni probati, sve su mi već favoriti", "Njami", samo su neki od komentara. 

Na popustu je

Cijena i gdje kupiti: Našli smo ju na popustu od 20% u Kaufland trgovini i to po cijeni od 39.99 kn (5.31 €). 

Pročitajte više