Ako četkicu za zube držite u kupaonici, mogli bi vam se svidjeti ovi držači

Foto: ultrawave.com/locknlock.com/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VJERUJEMO da ste se i vi zgrozili zbog takozvane fekalne fontane koja se u kupaonici stvori prilikom puštanja vode u zahodu i utjecaja koji ona može imati na četkice za zube koje nerijetko mnogi drže upravo u kupaonici. Kako biste to spriječili, stručnjaci savjetuju da spustite WC dasku prije puštanja vode, kao i da četkicu za zube držite na drugom mjestu ili nabavite plastičnu navlaku za zubnu četkicu.

Mi smo se bacili u potragu za držačima s poklopcem za zubnu četkicu za one koji imaju četkice koje ne dolaze s tim dodatkom, kao i za sve one druge koji su u potrazi za jednim takvim kupaonskim gadgetom. Evo koje smo sve opcije našli. 

TuCao automatski dozator paste za zube s držačem četkice za zube može se montirati na zid. Ima sedam utora za četkicu za zube te poklopac otporan na prašinu, tu su i tri magnetske čaše i ladica za organiziranje kozmetike.  

TuCao automatski dozator s držačem za četkice, 30.99 € (233.49 kn)

Našli smo ga na njemačkom Amazonu i čini nam se kao zgodna i praktična opcija za sve one koji imaju mjesta da ga instaliraju. Doduše, postoji i manja, ali i veća verzija. 

Drugu opciju našli smo na AliExpressu, držač je manje si-fi od gore spomenutog i samo je - držač koji se instalira na zid. Ima poklopac, može istovremeno držati šest četkica za zube tako da je idealan za veću obitelj.

Držač četkice za zube, cijena na sniženju je 0.96 € (7.23 kn)

Ako ne želite ništa instalirati na kupaonske zidove možda će vam se svidjeti ovaj putni držač četkica za zube koji osim za put može biti i zgodna opcija za poharanu četkica kod kuće te će ujedno lijepo izgledati na ormariću pored umivaonika. Izrađen je od PP materijala, a dizajn oponaša pruge te je jednostavan i lijep. Dolazi u četiri boje, našli smo ga na AliExpressu. 

Prijenosni držač za četkice za zube, cijena na sniženju je 0.25 € (1.88 kn)

Slična, samo možda malo elegantnija opcija su ovi držači za četkice koji dolaze u rozoj i plavoj boji. Zgodna stvar kod držača ovakvog dizajna je ta što mogu poslužiti i kao čaša za ispiranje nakon pranja zubi. 

Kutija za pohranu, cijena na sniženju je 7.66 € (57.72 kn)

Ovo su vjerojatno najjednostavniji držači s ovog popisa, dolaze u set od tri komada i putem vakuuma se mogu učvrstiti na pločice, staklo ili neku drugu prikladnu površinu. Idealno je to što ne zauzimaju puno mjesta.

Držač za četkice, set od tri komada, cijena na sniženju je 2.04 € (15.37 kn)

Naravno, uvijek možete nabaviti četkicu za zube koja već dolazi sa zaštitnom plastičnom navlakom, ali mnoge četkice ne dolaze već s čepom. Također, ako želite otići korak dalje kada je u pitanju briga oko četkica za zube možete si nabaviti i sterilizator. Našli smo dvije opcije. 

Prva je ujedno zidni držač i sterilizator četkica. Radi se o Ultrawave sterilizatoru koji je lagan, ali snažan uređaj za sterilizaciju četkica. Idealan je za obitelj, a može držati do četiri četkice. Opremljen je UV-C LED tehnologijom koja ubija bakterije sa 99.9 % učinkovitosti i to za samo 3 minute. U njemu se mogu sterilizirati i britvice. 

Ultrawave sterilizator za četkice49.09 € (369.87 kn)

Druga opcija je Lock & Lock držač i sterilizator za četkice. Ovaj praktičan uređaj za dezinfekciju četkice za zube održava vaše oralno stanje zdravim bilo gdje i bilo kada uz UV-C LED lampu koja ubija 99.9% bakterija na četkici za zube u tri minute. Dolazi u tri boje i dvije veličine - za jednu i za dvije četkice. 

Magnet umetnut sa stražnje strane omogućuje pričvršćivanje na ravnu stijenku od željeza. Opcija za dvije četkice ima odvojivi držač na stražnjoj strani za postavljanje na bilo koju površinu.

Lock & Lock sterilizator za četkice, 36.90 € (278.03 kn)

Pročitajte više