Ako niste vješti u zamatanju poklona, možda samo ne znate ovaj trik

Screenshot/Foto: TikTok/e-trgovina.nn.hr/emmezeta.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIMA se dogodilo. Zamatate poklon za poklonom i odjednom ne ide. Papir je prekratak, što god učinili jednostavno ne ide. Mnogi tad ili odustanu i stave poklon u vrećicu ili kombiniraju više papira. No ispostavilo se da postoji još jedno rješenje koje je toliko jednostavno da ne možemo vjerovati kako ga se nismo sami sjetili.

Samo ga okrenite

Lauren s TikTok kanala @jeffandlaurenshow pokazala nam je na primjeru knjige kako je doista moguće iskoristiti i prekratak papir. U ovom je slučaju knjigu jednostavno ukosila i bez problema je zamotala.

@jeffandlaurenshow How to wrap a gift when your paper is too short. #wrappingpaper #wrappinggifts #giftwrapping #giftwrappinghacks #origami #holidayseason #christmasshopping ♬ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters

"Zašto ovo vidim tek sad?", "Obožavam zamatati poklone", "Nisam dobra u zamatanju, ovo mi možda pomogne", "Ovaj me hack spasio danas", "Tako je to moja mama radila", "Dobro bi mi bio došao ovaj video prije 10 min", oduševljeni su komentatori.

U moru ukrasnih papira

A prije nego što krenete sa zamatanjem poklona, potrebno je pronaći lijep ukrasni papir. Srećom, izbor je svake godine i više nego dobar, a evo što smo mi izdvojili iz aktualne ponude naših trgovina, kao i s Amazona.

Ukrasni papir Jednostavno Božić, Narodne novine, snižena cijena je 0.78 eura (5.88 kn)
Ukrasni papir, Narodne novine, 0.97 eura (7.31 kn)
Ukrasni papir sa sobovima, snižena cijena je 1.34 eura (10.10 kn)
Crni ukrasni papir, Narodne novine, snižena cijena je 0.78 eura (5.88 kn)
Ukrasni papir, Emmezeta, 1.46 eura (11 kn)

Reciklirani papir za zamatanje sve je traženija opcija, a njegov rustikalni izgled mnogima se jako sviđa. 

Reciklirani papir za zamatanje, Amazon, 11.99 eura (90.33 kn)
Papir za zamatanje, 10 komada, Amazon, 8.99 eura (67.73 kn)

Pročitajte više