Ako puno radite za računalom, ovaj dodatak pravi je spas za vaše zglobove

Foto: Instagram/links.hr/emmezeta.hr/amazon.de/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI su jako dobro upoznati s naslonima za zglobove koji dolaze uz miš, često kao dio same podloge. No, napredak ergonomskih dodataka radnom prostoru tu nije stao. Nasloni za zglobove i dlanove velik su hit na Instagramu već neko vrijeme, a korisnici rado dijele lijepe fotografije u kojima ih pokazuju.

Ergonomski dodatak za vaš radni stol

Pravilno odabran naslon može pomoći u smanjivanju bolova u zglobovima uzrokovanima dugotrajnim radom na računalu, a i većini ljudi je puno draže i ugodnije laktove nasloniti na memory pjenu nego na drveni stol.

Svojom veličinom i dostupnim oblicima, nasloni se uklapaju u većinu radnih prostora. Možete ih koristiti i na zakrivljenim tipkovnicama, kao i uz laptop, ovisno o vašim potrebama i ovisno o karakteristikama vaše tipkovnice.

Za minimaliste i maksimaliste

Većina tipkovnica danas dolazi u crnoj i bijeloj boji, tako da je jednobojan crni naslon najjednostavniji izbor koji će vizualno pristajati većini radnih prostora. Nasloni su najčešće obloženi tkaninom ili umjetnom kožom, te su izrađeni od memory pjene.

White Shark naslon za dlanove, Emmezeta, 2.99 eura (22.53 kn)
HyperX naslon za zglobove, Links, 19.99 eura (150.61 kn)

Naslon za zglobove u obliku oblaka veoma je popularan na društvenim mrežama, a na Amazonu je dostupan u 12 boja, uključujući bijelu, žutu, narančastu, plavu i crnu. Rađen je od memory pjene za udobnost i potporu.

Naslon za zglobove, Amazon, 19.99 eura (150.61 kn)

Ovaj lijepo oblikovani jastučić za zglobove također je dostupan u nekoliko boja, kao i bez naslona za miš.

Naslon za zglobove, Amazon, 25.98 eura (195.74 kn)

Ako želite nešto čvršću potporu dok radite, dostupni su i drveni nasloni za zglobove i dlanove. Dizajn ovog naslona ugodna je potpora dok radite, te smanjuje bolove. Možete birati između dvije veličine, a dobit ćete dva naslona različitih boja.

Drveni naslon, Amazon, 20.99 eura (158.14 kn)

Pročitajte više