Ako volite boje, oduševit će vas nova H&M-ova kolekcija za dom

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M je novom kolekcijom za dom poručio: "Ovog ljeta žudimo za toplim i živim bojama!" Svijetlo-narančasta, ružičasta, plava i zelena našle su se tako u ovoj kolekciji za dom te brend želi odjenuti vanjski prostor svojih kupaca u energične boje. Moramo priznati da nam se sviđa njihovo razmišljanje, a i nova kolekcija. 

Pregledali smo ponudu i izdvojili svoje favorite kojima možete začiniti svoj vanjski, ali i unutarnji prostor i dodati mu - boju. Iako je u novoj kolekciji naglasak na vibrantnim bojama, mogu se naći i neutralniji komadi. 

Dva para pamučnih presvlaka za jastuke, ružičasto-narančasta, 9.99 € (75.27 kn)
Dva para pamučnih presvlaka za jastuke, plavo-bež, 9.99 € (75.27 kn)

Ove presvlake za jastuke cvjetnog motiva podići će vaš vanjski prostor, a odlično će se uklopiti s foteljom ili sofom neutralnije boje. Cvjetni dizajn na njima priziva toplije, ljetno vrijeme, a osim na vanjskom namještaju, ove presvlake možete koristiti i na jastucima u unutarnjem prostoru.

Deka od jacquard tkanja, 54.99 € (414.33 kn)

U ovu deku smo se zaljubili, posebno nam se sviđa vesela kombinacija ljetnih boja - narančaste, nježno-ružičaste i crvenkasto-ružičaste. Odlično će se uklopiti u vanjski, ali i unutarnji prostor kojem želite dodati malo boje.

Visoka vaza od terakote, 29.99 € (225.96 kn)

Ova visoka vaza narančaste boje nam je predivna. Sama po sebi može biti krasna dekoracija vanjskog prostora. Nježno zaobljenog skulpturalnog je oblika, promjer na najširem mjestu joj je 17 cm, a visoka je 30 cm.

Navlaka za poplun i jastučnicu, narančasta/karirano, 29.99 € (225.96 kn)
Navlaka za poplun i jastučnicu, ružičasta, 39.99 € (301.30 kn)

Ova dva seta navlaka za poplun i jastučnicu su nam se jako svidjela. Mislimo da bi odlično funkcionirali i kada bi se kombinirali. Prvi set ima kombinaciju narančaste, ružičaste i bijele boje. Radi se o kompletu jednostruke navlake za poplun u kariranom pamučnom tkanju s brojem niti 144. Na dnu navlake za poplun nalaze se skrivene kopče dok jastučnica ima otvor.

Drugi set je jarke ružičaste boje, radi se o kompletu dvostrukih navlaka za poplun od mekog pamučnog tkanja s brojem niti 144. U setu dolaze dvije jastučnice s otvorom.

Navlaka za jastuk s resicama, ružičasta, 19.99 € (150.62 kn)

Kada smo već kod ružičaste, ova navlaka za jastuk s resicama nam je top. Radi se o navlaci za jastuk od čvrstog pamučnog i viskoznog tkanja s malo lana. Ima veliku resu na svakom uglu i patentni zatvarač na jednoj strani. Dolazi i u drugim bojama, ali nas je ova ružičasta osvojila.

Staklena vaza, plava, 24.99 € (188.28 kn)

Cilindrična staklena vaza u vibrantnoj plavoj boji odlična je i za vanjski, ali i unutarnji prostor kojem želite dodati boju. Dolazi i u drugim bojama, poput nježno zelene, žute i roze. Promjer joj je 13.5 cm, a visina 20 cm.

Navlaka za jastuk od mješavine lana, zelena, 19.99 € (150.62 kn)

Još malo navlaka za jastuk jer zašto ne? Upravo je njima najlakše unijeti promjenu u prostor bez puno gnjavaže i velikog troška. Ova zelena navlaka tkana je od mješavine pamuka i lana s rubovima u kontrastnoj nježno rozoj boji. Ima skriveni patentni zatvarač straga.

Mirisna svijeća u keramičkom držaču, 9.99 € (75.27 kn)

Ove mirisne svijeće u držaču od kamenine s mat glaziranom završnom obradom dolaze u dvije boje - žutoj i zelenoj. Visina im je 8.5 cm, a promjer 9.3 cm.

Velika posuda za biljke i tanjurić, 34.99 € (263.63 kn)
Veliki lampion za svijeće od morske trave, 29.99 € (225.96 kn)

Za kraj smo ostavili dva komada neutralne boje u ovoj novoj kolekciji - posudu za biljke i lampion. Velika glazirana posuda za biljke od terakote s drenažnom rupom na dnu i odgovarajućim tanjurićem dolazi u nekoliko boja, a nama se najviše svidjela ova bjelkasta s točkastim motivom. Promjer tanjurića je 23.1 cm, visina posude je 23 cm, a promjer na vrhu je 21 cm.

Vanjski prostor ljeti ne možemo zamisliti bez svijeća ili lampiona. Svidio nam se ovaj veliki lampion od morske trave u čijoj sredini se nalazi stakleni svijećnjak, a lampion ima ručku na vrhu. Lampion je visok 28 cm. 

Kompletnu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više