Angelina Jolie pokreće liniju nakita i odjeće?

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA glumica Angelina Jolie, osim po svojim ulogama, poznata je i po klasičnim komadima koje privatno nosi i neutralnoj paleti boja. Za crvene tepihe i javna događanja bira glamuroznija izdanja i nerijetko dospijeva na liste najbolje odjevenih poznatih osoba. Sada se, pak, prema pisanju stranih medija, čini da će izbaciti svoju liniju nakita i odjeće. 

Naime, Angelina Jolie podnijela je zahtjev za globalni zaštitni znak za tvrtku koju je nazvala Atelier Jolie, u sklopu koje bi prodavala svoju liniju odjeće i nakita, piše The Sun. 

Izvor je za The Sun rekao: "Angelina je radila na ovom projektu više od godinu dana i nada se da će zaštitni znak biti odobren kako bi mogla napredovati u svom novom pothvatu. Zaštitni znak pokriva sve, od nakita izrađenog po narudžbi do couture odjeće i modnih dodataka. Ona je velika zagovornica održive mode i to je nešto na što će se brend usredotočiti."

Izvor je dodao da je plan još uvijek u povojima, ali da je sve pokrenuto u tom smjeru. Prema pisanju The Page Sixa, zaštitni znak, osim mode i nakita, pokriva i obuću, predmete za dom, pa i posteljinu i namještaj. 

Ovo ne bi bio njezin prvi izlet u dizajn nakita

Ovo ne bi bio glumičin prvi izlet u dizajn nakita. Prije više od deset godina surađivala je s Robertom Procopom, draguljarom koji stoji iza njezinog zaručničkog prstena koji je dobila od bivšeg supruga Brada Pitta, na kolekciji nazvanoj Style of Jolie.

"Angelina ima kreativan um i dobro surađujemo. Ona je vrlo praktična i vrlo metodična", rekao je Procop za britanski Vogue 2012. o suradnji, čiji je prihod išao u korist Jolieine dobrotvorne organizacije Education Partnership for Children of Conflict.

S istim dizajnerom na svojoj kolekciji surađivala je i Joliena najstarija kći Zahara, a suradnja je isto imala dobrotvornu komponentu. Tinejdžerica je sav prihod od svojih djela donirala House of Ruth Sheltersu sa sjedištem u Los Angelesu, privremenom stambenom centru za zlostavljane žene i djecu. 

Pročitajte više