Anita Dujić objavila fotku u ljetnom izdanju. Svi žele znati gdje je kupila badić

Foto: Instagram/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ANITA DUJIĆ je na svom Instagram profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju u elegantnom bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. Ova ljetna fotografija privukla je pažnju njezinih pratitelja, koji su u komentarima pohvalili Anitin izgled i kupaći kostim.

"Divno", "Presavršeno izgledaš", "Kupaći kostim je top", "Od kuda je badić?", samo su neki od njih. Anita je u odgovorima na komentare otkrila da je kupaći kostim iz H&M-a.

Bijeli kostim s crnim naramenicama

Radi se o bijelom kupaćem kostimu s tankim crnim naramenicama. Ima košarice s umetnutim ulošcima koje oblikuju poprsje i pružaju potporu, čineći ga idealnim izborom za sve tjelesne tipove.

Visoko rezane nogavice dodatno izdužuju noge, dok manje pokriven stražnji dio dodaje dašak sofisticirane zavodljivosti. Ovaj kupaći kostim savršen je spoj funkcionalnosti i stila za sve vaše ljetne avanture.

Bijela verzija kostima s crnim naramenicama, kakav je nosila Anita, rasprodana je. Međutim, još uvijek je dostupan u drugim bojama, uključujući potpuno bijelu, crvenu, crnu i zeleno-bijelu varijantu. Redovna cijena je 25.99 eura, a možete ga pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.