ANKETA Ocijenite kupovne vode, ali i onu iz vodovoda. Koja vam je najbolja?

Foto: Freepik/Sanjin Strukic/PIXSELL/Promo/konzum.hr/tommy.hr/rotodinamic.hr/biobio.hr/vrutak.hr/ppkbjelovar.com/moments.hr/pevex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DANAŠNJE su vrijeme police trgovina doslovce prepunjene raznim vrstama pića, što alkoholnih što bezalkoholnih, od gaziranih do negaziranih. Kada pričamo o zdravim opcijama, voda se nameće kao logičan odabir. No i za tako naizgled jednostavno piće postoji mnoštvo opcija. 

Tako se može birati između gazirane i negazirane, pa sve do onih aromatiziranih ili s nekim drugim dodacima, a izbor marki koje ih plasiraju na police trgovina je isto pozamašan. Rekli bismo da odabir koju vodu kupiti nikada nije bio teži.

Upravo smo zato pregledali ponude trgovina i za anketu izdvojili flaširane negazirane i gazirane vode te onu "običnu" - iz vodovoda. Vi svakoj od navedenih voda možete dati ocjenu od 1 do 5 i tako nam otkriti svoje favorite, ali i onu koju nikako ne volite. 

Krenimo s "običnim" flaširanim vodama. Kojoj dajete peticu, a kojoj jedinicu?

Od gaziranih, kojoj dajete najvišu ocjenu?

I na kraju, kako biste ocijenili vodu iz slavine?

Pročitajte više