ANKETA Ove domaće reklame ušle su u legendu. Koja vam je najbolja, a koja najgora?

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI su barem jednom odlučili da neće kupiti neki proizvod zato što je reklama bila neprikladna, uvredljiva ili jednostavno glupa. Istovremeno, neki su barem jednom odlučili nagraditi brend koji je u svojoj reklami pokazao svijest o nekim problemima i koji je jasno predstavio proizvod koji nas zanima.

Potrošači novcem sude reklame

Mnoge smo reklame upamtili, bilo zato što su dobre, bilo zato što su užasne. Citirali smo ih, smijali im se, hvalili ih, kudili ih. No, ono što je važno jest da nismo ostali ravnodušni na njih. Upamtili smo ih i prepoznali brend iza njih.

Kao potrošači imamo kupovnu moć, što znači da imamo mogućnost izbora, a na naše mišljenje o brendu i odluku o kupnji utječu i reklame. Stoga smo izdvojili nekoliko reklama koje smo jako dobro upamtili i odlučili vas upitati za mišljenje.

Koja vas je od ovih reklama oduševila, a koja vam je bila apsolutno užasna? Možete dati pozitivan i negativan glas.

Pročitajte više