ASAP Rocky je zvijezda nove reklame za Rihannin balzam Fenty Skin Lux

Foto: Profimedia/fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆINA obožavatelja Rihanne već je prihvatila činjenicu da se pjevačica posvetila svojoj Fenty Beauty liniji umjesto novoj glazbi. Sada se čini da bi i ASAP Rocky mogao krenuti istim putem. Fenty Skin i Fenty Beauty su predstavili novu reklamu za svoj najnoviji Lux balzam.

@fentybeauty #LuxBalm up in @A$AP Rocky’s palm, new collab with our fave mom @Rihanna 🤝♥️ This juicy, Barbados Cherry-powered lip balm packed with vitamin E + shea butter brings dry lips back to life with instant hydration 👄 It’s slim, slick n easily slips into your pocket, so you can keep it on you wherever you go ☝🏼 Cop it now at @sephora, @sephoracanada, #SephoraxKohls at @Kohl’s + the #fentyskin ♬ original sound - Fenty Beauty

Sočni balzam za usne

U videoisječku Rocky pokazuje balzam i demonstrira proizvod uz montažu. U pozadini se čuje odjeljak iz njegove pjesme RIOT (Rowdy Pipe'n).

Ovaj sočni balzam za usne s barbadoškom trešnjom, obogaćen vitaminom E i shea maslacem, trenutno obnavlja suhe usne, pružajući im intenzivnu hidrataciju.

U posljednje vrijeme Rocky se pojavljuje u mnogim modnim kampanjama, uključujući i nekoliko za Gucci. Unatoč tome, i dalje nagovještava dolazak nove glazbe. U intervjuu za Dazed Digital otkrio je detalje o svojem dugo očekivanom četvrtom albumu.

"Eksperimentirao sam, kao i uvijek, i ono što je posebno kod ovog projekta jest da mi se čini kao moje najbolje djelo dosad", izjavio je Rocky.

Za 19 eura Lux Balm pruža snažnu njegu, vraćajući život suhim i ispucalim usnama. Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više