Baloneri su najpopularniji jesenski odjevni predmet. Izdvojili smo najljepše

Foto: mango.com, mohito.com, hm.com, stradivarius.com, massimodutti.com, zara.com, varteks.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ malo i stiže nam jesen, a s njom i prikladne sezonske modne kombinacije. Nakon toplog ljeta kada nam je bilo bitno da je naša odjevna kombinacija prozračna, polako ulazimo u dio godine kada se oblačimo slojevito te svoj modni odabir upotpunjujemo predmetima poput kaputa, jakni i balonera. 

Baloner je vjerojatno većini najdraži jesenski predmet koji se komotno može nositi i u one hladnije proljetne dane. Podigne svaku modnu kombinaciju, a mi smo pronašli pet idealnih modela balonera za nju i njega.

Baloneri za nju

Mohito baloner

Ovaj klasičan, bež, kratki baloner pronašli smo u Mohito trgovini po cijeni od 499.90 kuna. Krasi ga dvoredno kopčanje gumbima, dva džepa te pojas koji naglašava struk. Dostupan je u crnoj i zelenoj boji.

Možete ga pogledati ovdje


H&M baloner

U H&M internetskoj trgovini pronašli smo ovaj dugi bež baloner s dvorednim kopčanjem od tkanine otporne na vjetar s ovratnikom, kopčom na kuku i jezičkom s gumbima na vrhu. Dugi raglan rukavi, odvojivi pojas za vezanje u struku i džepovi s rubom. Cijena mu je 525.80 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Mango baloner

U Mango trgovini pronašli smo ovaj tamnoplavi pamučni klasični baloner. Vodoodbojne je tkanine, ravnog dizajna, dva bočna džepa i s pojasom od iste tkanine. Dostupan je i u bež boji. Cijena mu je 599.90 kuna.

Možete ga pogledati ovdje


Stradivarius baloner

Dugi lepršavi baloner u crvenoj boji pronašli smo u Stradivarius trgovini. Dostupan je i u bež boji. Cijena mu je 299.90 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Massimo Dutti baloner

U Massimo Dutti trgovini pronašli smo smeđi baloner od napa kože koji ima dva bočna džepa, prorez straga i pojas od istog materijala. Cijena mu je 3999 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje

Baloneri za njega

Mango baloner

U Mango trgovini pronašli smo ovaj klasični vodoodbojni muški baloner u mornarsko plavoj boji. Ima dva bočna džepa, pojas te kopčanje dvostrukim gumbima. Dostupan je i u bež i crnoj boji. Cijena mu je 899.90 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Massimo Dutti baloner

U Massimo Dutti trgovini pronašli smo ovaj baloner od tehničke tkanine u kaki boji. Tkanina mu je vodonepropusna, pamučna te ima dvoredno kopčanje gumbima, dva bočna džepa i manžete s petljom s gumbima na rukavima. Dostupan je i u morsko plavoj boji. Cijena mu je 1399 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Zara baloner

U Zari pronašli smo ovaj bež baloner na preklop u bež boji. Ima dva bočna džepa kao i jedan unutarnji, na rukavima su mu manžete s gumbima te ima pojas od iste tkanine. Kopčanje mu je na preklop gumbima sprijeda. Dostupan je i u boji duhana. Cijena mu je 699.90 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Mango baloner

U Mango trgovini pronašli smo ovaj bež vodonepropusni baloner s unutrašnjim odvojivim prošivenim prslukom. Ima klasičan ovratnik, dva bočna džepa i jedan unutarnji. Cijena mu je 999.90 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Varteks baloner

U Varteks trgovini pronašli smo ovaj duži model u svijetlo smeđoj boji. Karakterizira ga jednoredno kopčanje i dva gumba na rukavima te podesivi remen s kopčom. Izrađen je od pamučne tkanine s malim udjelom elastana. Cijena mu je 2390 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje

 

Pročitajte više