Balzam za usne koji obožavaju Margot Robbie i Lily Collins dostupan je i kod nas

Foto: EPA Images/amazon.de/ecco-verde.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRŽIŠTE je prepuno različitih balzama za usne. Teško je odabrati najbolji, stoga mnogi odlučuju stvari zadržati jednostavnima. Među njima su i brojni celebrityji, koji koriste proizvode koji su dobro izdržali test vremena. Kozmetički brend Burt's Bees postoji od osamdesetih, a Lily Collins, Margot Robbie i još neke slavne osobe rado ga koriste svaki dan.

Jednostavan sastav za odličnu njegu

Burt's Bees poznat je po jednostavnom sastavu i po velikom izboru različitih okusa, pa čak i boja, i to sve uz odličnu njegu. Redovito donosi nove kolekcije ograničenog trajanja zahvaljujući čemu ostaju aktualni, a trenutno je aktualna blagdanska kolekcija u kojoj dobivate četiri balzama s okusima brusnice, peperminta, slane karamele i keksa.

"Volim intenzivno hidratizirati svoje usne, a Burt's Bees pruža tu stvarno odličnu hidrataciju", rekla je Lily Collins, prenosi Hollywood Life. Najdraži okus nove limitirane kolekcije joj je pepermint. Ispucale usne nisu zabavne, a Burt's Bees koristi sastojke bogate hranjivim tvarima za hidrataciju vaših usana.

Bogat izbor različitih balzama

Blagdanska Burt's Bees kolekcija dostupna je na Amazonu, a dolazi u paketu s četiri različita okusa. Sastojci su 100% prirodnog porijekla, a uključuju pčelinji vosak, shea maslac i kokosovo ulje. Burt's Bees balzami nisu testirani na životinjama te dolaze u pakiranju koje se može reciklirati.

Burt's Bees LE blagdanska kolekcija, Amazon, snižena cijena je 12.02 eura (90.56 kn)
Burt's Bees set balzama za usne, Ecco Verde, 12.59 eura (94.85 kn)

U ponudi imaju i pigmentirane balzame koji su posebno popularni zato što mogu zamijeniti lagani ruž. 

Pigmentirani balzam za usne, Ecco Verde, 8.99 eura (67.73 kn)

Pročitajte više