Beauty bestseler: Ovaj kultni puder u svijetu se proda svakih 30 sekundi

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUDER je jedan od najvažnijih beauty proizvoda kojim počinje svaki dobar make up look, a na samom vrhu ljestvice najprodavanijih na svijetu našao se ovaj puder s kultnim statusom.

Armani Luminous Silk najveća je tajna vizažista, a kolika je njegova popularnost govori i činjenica da se svakih 30 sekundi u svijetu proda jedan primjerak ovog pudera. U čemu je njegova tajna?

Naglasak na prirodnoj ljepoti

Linija Luminous Silk utjelovljuje filozofiju Giorgia Armanija koja se manifestira naglašavanjem prirodne ljepote. Puder je inspiriran svilom koju su nosili kraljevi i vladari i savršeno pristaje na kožu.

Ovaj lagani tekući puder licu daje svježinu i svilenkasti izgled, a zahvaljujući inovativnoj Mikro-fil™ formulaciji omogućava prozračnu teksturu i iznimnu pigmentaciju, zbog čega je i dobitnik brojnih beauty nagrada.

Puder koji opravdava svoju popularnost

Svilenkasta tekstura i sjajan finish s glow efektom dobitna su kombinacija kojom je ovaj hvaljeni tekući puder osvojio žene diljem svijeta. Puder je iznimno lagane teksture i zbog toga će odgovarati svim tipovima kože, a dolazi u širokom spektru od čak 40 nijansi. Mi smo na stranicama Douglasa pronašli 23 nijanse prema tonu i podtonu kože.

Već s prvim nanošenjem primijetit ćete njegov magični efekt, a to je neodoljivi svilenkasti sjaj koji licu daje svježinu i vitalnost. Nježan i raskošan poput dodira svile i s mogućnošću dodatne nadogradnje, ovo je puder koji zaista opravdava svoju popularnost.

Best buy: Douglas, 465 kn / 61.72 €

Pročitajte više