Benefit je lansirao najtanju olovku za obrve

Foto/Screenshot: TikTok/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU ljepote obrve su postale ključan dio izgleda. Stoga svaka inovacija u području njihovog oblikovanja izaziva veliki interes, a Benefit je nedavno predstavio proizvod koji donosi promjene.

Benefit, poznat po svojim inovativnim proizvodima za obrve, sada je predstavio najtanju olovku za obrve na tržištu. Ova revolucionarna olovka kombinira tanku i preciznu formulaciju s jednostavnom primjenom omogućujući vam savršeno definirane obrve u trenu. S malenim vrhom omogućuje vam precizno iscrtavanje dlačica čineći obrve prirodno definiranima i punima.

@slaybyjess The THINNEST brow pencil on the market 😳 #eyebrowpencil #eyebrows #browpencil #benefitofbrows #benefitcosmetics #benefitbrows ♬ original sound - Slay by Jess

Osim toga, Benefitova formula osigurava dugotrajnost i otpornost na razmazivanje, što je ključno za svakodnevno nošenje. Nećete se više morati brinuti o popravljanju obrva tijekom dana - ova olovka će ostati netaknuta.

Precisely, My Brow Detailer, cijena je 28 eura

Reakcije na društvenim mrežama su izvanredne, a mnogi korisnici ističu kako je ovo rješenje koje su dugo čekali. Jedan korisnik je napisao: "Ovo je definitivno moja sljedeća olovka za obrve."

Pročitajte više