Bershka i Reserved imaju dupliće popularnih Uggsica koji koštaju značajno manje

Foto: bershka.com/reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UGGSICE su ponovno zaludjele svijet i nikada nisu bile popularnije. Tako ih gotovo stalno u posljednje vrijeme viđamo na ulicama, s dolaskom nižih temperatura. Karakterizira ih topla unutrašnjost pa su ultimativna obuća za zimogrozne, ali za suho vrijeme

S obzirom na porast popularnosti, nije čudno da high-street brendovi izbacuju svoje inačice po značajno nižim cijenama kako bi pridobili dio kupaca i ugrabili svoj dio kolača. Sada su, pak, Bershka i Reserved izbacili svoje verzije čizmica koje nevjerojatno podsjećaju na UGG Classic Ultra Mini Platform modele. 

Bershkina verzija dolazi u više boja - svijetlo smeđoj, sivoj, svijetlo plavoj i crnoj - a Reservedova samo u svijetlo smeđoj. Bershkine koštaju 36 eura, a Reservedove su nešto skuplje i koštaju 40 eura. Što je dobra cijena kada se uzme u obzir da originalne Uggsice koštaju 190 eura na službenoj stranici. Dupliće iz Bershke i Reserveda možete vidjeti niže. 

Reserved

Reserved gležnjače, 39.99 eura (301.30 kn)

Bershka

Bershka gležnjače s platformom, 35.99 eura (271.17 kn)
Bershka gležnjače s platformom, 35.99 eura (271.17 kn)
Bershka gležnjače s platformom, 35.99 eura (271.17 kn)
Bershka gležnjače s platformom, 35.99 eura (271.17 kn)

Pročitajte više