"Ovo izmiče kontroli": Biste li platili za selfie?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD biste na svojem selfieju mogli imati jedan proizvod, možda malo skup, ali vrlo tražen i popularan, biste li platili njegov najam za tu fotografiju? Ako je vaš odgovor potvrdan, niste jedini. Naime, mnogi će rado izdvojiti nešto novca kako bi se mogli fotografirati s ružičastom čašom Starbucks Stanley.

"Poduzetništvo"

Jedna je tiktokerica pronašla oglas u kojem se selfie sa Stanley čašom nudi za 5 kanadskih dolara. Nije joj se svidjelo što je vidjela: "I bukirani su cijelo jedno poslijepodne. Ljudi, koliko ste očajni?"

@e4stsidem4rios Late stage capitalism L #stanleycup #starbucks #consumerism #drunkelephant #sephora ♬ original sound - Neat

"Ovo će biti u udžbenicima iz psihologije", "Samo u Calgaryju", "Ovo želim napraviti samo iz zezancije", "Poduzetništvo", "Bila bih bogata da ovo mogu raditi", "Ovo izmiče kontroli", "Imam ružičastu Stanley čašu jer mi je bila slatka, sad bih rado da je nisam kupila", neki su od komentara ispod objave.

Stanley čaše su već neko vrijeme jako tražene, a dodatnu su pozornost privukle i nakon što je u zapaljenom automobilu samo Stanley čaša preživjela bez tragova. No odnedavno se tvrtka suočava s tužbama zbog olova u čašama.

Pročitajte više