Bivša zaposlenica otkrila bolju verziju najprodavanijeg L'Occitaneovog proizvoda

Foto: loccitane.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

L'OCCITANE en Provence je francuski kozmetički brend sa sjedištem u Manosqueu u Francuskoj koji je osnovao Olivier Baussan 1976. godine. Želio je stvoriti tvrtku koja poštuje i čuva tradiciju njegove domovine i tamo je i sve krenulo - na tržnicama Provanse. 

Bez ičega osim naprave za destilaciju, malog kamiona i solidnog znanja o biljkama, 23-godišnjak Olivier Baussan počeo je destilirati eterično ulje ružmarina za lokalnu prodaju. Proširio je svoju proizvodnju s ulja na sapune i kreme, crpeći inspiraciju iz zemlje u kojoj je odrastao kako bi donio prirodnu ljepotu u domove diljem svijeta.

I dan danas L'Occitane koristi prirodne, visokokvalitetne sastojke, koji potječu iz održivih izvora, za svoje proizvode. Marka danas proizvodi razne proizvode, od sapuna, preko krema do šampona, a jedan proizvod posebno se ističe - Karite krema za ruke za suhu kožu.

L'Occitane karite krema za ruke za suhu kožu, 25.60 eura (192.88 kn)

Ona je jedan od najprodavanijih i najhvaljenijih proizvoda marke. Naime, prema službenoj L'Occitane stranici, već više od 15 godina jedna krema za ruke s karite maslacem proda se svake 3 sekunde. Sada je bivša zaposlenica tvrtke L'Occitane otkrila da postoji nova i bolja verzija, za koju malo tko zna. Ovu informaciju podijelila je u videu na TikToku. 

"Gušća je, intenzivnija i hidratantnija"

"Radila sam za L'Occitane prije otprilike 7-8 godina i ta krema za ruke je njihov hit proizvod, ali izbacili su bolju nekoliko godina nakon što sam počela raditi tamo. Ona ima 25% shea maslaca. Gušća je, intenzivnija i hidratantnija", kaže ona i dodaje da je potrebno količinski manje te kreme nego originalne za isti učinak. 

@frennenn #stitch with @Toni Bravo my two scents on the @L’Occitane hand cream virality 😃 #loccitane ♬ original sound - Fran Anne

"Probat ću je", "Meni je draža ova s 20% jer mi se miris više sviđa od one s 25%", "Hvala ti, kupila sam je", "Ovo je sada viralno. Htjela sam to zadržati za sebe", "Moje ruke vole novu verziju. Posebno u hladnim zimskim mjesecima", neki su od komentara. Kremu možete vidjeti niže. 

L'Occitane intenzivni balzam za ruke s karite maslacem, 30.20 eura (227.54 kn)

Pročitajte više