Black Friday popusti upravo su počeli. Pogledajte ponudu na sniženju

Foto: Shutterstock/Promo/telemach.hr/sve.hr/ghetaldus.hr/mall.hr/aliexpress.com/ vitapur.hr/lookfantastic.com/lelosi.hr/mojaljekarna.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVATKO tko želi uloviti dobar popust strpljivo čeka Black Friday (ili Crni petak). Ovaj godišnji događaj vuče korijene iz Amerike, odakle se proširio diljem svijeta, pa tako i kod nas. Službeno Black Friday pada na petak, i to uvijek nakon američkog blagdana Dana zahvalnosti, a popusti znaju početi već u ponoć.

Danas Black Friday više nije rezerviran samo za petak, već popusti traju nekoliko dana, pa čak i cijeli mjesec. Tako su neke trgovine i kod nas već snizile cijene, a mi vam donosimo kratak pregled.

Telemach

Ove godine Telemach na Black Friday popustu ima 20 uređaja i šest brendova. Točnije,18 mobitela, jedan tablet i jedne slušalice. Redovne cijene uređaja snižene su od 52 do 280 eura, a posebna pogodnost je što se uz Honor Magic5 Lite dobije Honor X6.

Izdvojili smo nekoliko uređaja i snižene cijene:

  • Motorola Razr 40 Ultra snižen je do 130 eura
  • Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE snižen je do 140 eura
  • Galaxy Tab S9 FE snižen je do 140 eura
  • Honor Magic4 Pro 5G platit ćete do 280 eura manje
  • Xiaomi Redmi Note 115 5G koštat će vas do 170 eura manje
  • Huawei nova 10 snižen je do 75 eura
  • iPhone 12 snižen je do 250 eura

Iznos popusta ovisi o planu koji odaberete uz uređaj.

Kompletnu ponudu pogledajte na službenoj stranici.


Sve.hr

Ovaj webshop ima akciju na Xiaomi mobitele koja traje cijeli studeni. Posebno ističemo novije popularne uređaje, među kojima su Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G i Xiaomi 13T, koje konačno možete uloviti po zaista odličnim cijenama. Za štedljivije, na popustu su i njihovi inače povoljniji uređaji poput Xiaomi Redmi A2.

Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.


Ghetaldus

Poznata optika nudi vrlo visoke popuste na cijeli asortiman sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Sniženje se odnosi na sve brendove, uključujući Polaroid, Carrera, Guess, Hugo Boss, Marc Jacobs, Klisab i druge.

Osim da svojim očima osigurate zaštitu za buduće sunčane dane, uhvatite ovu odličnu priliku da ažurirate svoje dioptrijske naočale, što, ruku na srce, nije jeftin sport.

Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.


Mall.hr

Elektronika, igračke, kućanske potrepštine, bijela tehnika, sve za gaming... Dio je to Black Friday popusta za koje se pobrinula mall.hr ekipa. Od popusta koji su nam uhvatili pozornost svakako se ističe HP OMEN 16 prijenosno računalo, čija je cijena snižena za 38% te tako snižen košta 1348.27 eura (10.158,54 kn).

Ostatak ponude pogledajte ovdje.


AliExpress

Prva stanica mnogih za povoljnu online kupnju AliExpress nudi još niže cijene. Mekane papuče za cijelu obitelj ili putna torba? Odluka je na vama, a cijene su neodoljive. U pitanju je tek zagrijavanje. Prava sniženja kreću 11. studenog.

Trenutnu Black Friday ponudu pogledajte ovdje.


Vitapur

Ovog studenog Vitapur po odličnim cijenama nudi sve što vam je potrebno za ugodnu i čistu zimu. Topla hoodie-dekica grijat će vas cijelu zimu, a ako još niste, vrijeme je da isprobate električne četkice za zube.

Ostatak Black Friday ponude pogledajte ovdje


LookFantastic

Draga postaja svim ljubiteljima kozmetike, LookFantastic nudi popuste do 50% na dio asortimana. Kultni Laura Mercier puder u prahu i Urban Decay sprej za fiksiranje make-upa dostupni su po nižim cijenama, a uštedjet ćete i na poklon-setovima taman pred blagdane.

Ostatak Black Friday ponude pogledajte ovdje.


Lelosi

Ova online trgovina sportskom i casual odjećom za Black Friday nudi tri proizvoda po cijeni dva uz kod. Popust se odnosi na kompletan asortiman, a u studenom se najbolje utopliti u toplim Polarosi tajicama ili u simpatičnoj pidžami.

Black Friday kod možete pronaći ovdje.


Moja ljekarna

Tim Moje ljekarne potrudio se osigurati brojne popuste na tražene brendove i proizvode, od čega posebno izdvajamo:

  • 40% popusta na Apivita asortiman od 25.11.
  • 30% popusta na Eucerin od 21.11.
  • 30% popusta na Bioderma proizvode od 25.11.
  • 20% popusta na Solaray od 23.11.
  • 20% popusta na Solgar od 21.11.
  • 20% popusta na Omron tlakomjere i inhalatore od 24.11.

Popusti kreću krajem studenog, a datum ovisi o brendu. Kompletnu Black Friday ponudu pogledajte na službenoj stranici.

Pročitajte više