Blizu plaže: Apartman na Murteru prodaje se za 170.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a za oko nam je zapeo ovaj uređeni apartman na Murteru koji se prodaje za 170.000 € (1.280.865 kn). Apartman se nalazi na prvom katu zgrade s ukupno šest stanova. 

Blizu je popularne plaže

U oglasu je istaknuto da je apartman smješten odmah do ceste koja vodi do popularne plaže. Površina apartmana je 40.72 kvadrata, a pripadajući parking ima 13.92 kvadrata. 

Stan je kompletno opremljen namještajem i takav se prodaje. Sastoji se od ulaznog dijela, jedne spavaće sobe s ugradbenim ormarom, kuhinje i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu.

Od apartmana do plaže Slanice je oko 5 minuta hoda, stoji u oglasu, dok je do plaže Luke i centra mjesta oko 10 minuta hoda. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više