Novu godinu dočekajte uz blještavilo. Uz ove torbice bit ćete primijećene

Foto: mohito.com/aldoshoes.com/guess.eu/liujo.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD krenu pripreme za doček Nove godine, fokus je na garderobi. Mnogi se odlučuju za svečaniji, blještavi doček, s puno šljokica, a zvijezda večeri bi trebala biti torbica. Stoga smo pregledali ponudu u trgovinama i izdvojili blještave torbice za svečane prilike, idealne za sjajan doček Nove godine.

Sve je u detaljima

Male torbice s remenom vjerojatno su najpraktičnija opcija. Ove su godine vrlo popularne torbice koje kao da se sastoje od kamenčića i ničeg drugog, a dobra vijest je što su dostupne u trgovinama različitih cjenovnih rangova.

Blingoluna torbica, Aldo, 85 eura (640,43 kn)
Svjetlucava ručna torbica, Mohito, 29.99 eura (225.96 kn)

Nešto jednostavnija, a opet blještava opcija, srebrna je torbica koja čak djeluje futuristički.

Srebrna torbica, Guess, snižena cijena je 84 eura (632.89 kn)

Želite ili trebate nositi više stvari? U ponudi smo pronašli i veće svjetlucave torbe u koje će stati sve što vama i osobama kojima ste okruženi može zatrebati tijekom proslave. Ove su torbe dokaz da praktičnost i elegancija nisu isključive.

Crna torba, Mohito, 27.99 eura (210.89 kn)
Svjetlucava torba, Liu Jo, 219 eura (1650.06 kn)

Ako pak namjeravate nositi samo ono što vam je potrebno, sasvim dovoljna će vam biti clutch torbica koje su već odavno sinonim za večernji izlazak. One često dolaze s remenom, što ih čini svestranima. Vaša je odluka kako ćete ih nositi.

Clutch torbica, Guess, snižena cijena je 84 eura (632.89 kn)
Svjetlucava torbica, Mango, 59.99 eura (451.99 kn)
Clutch, Mango, snižena cijena je 22.99 eura (173.22 kn)

Pročitajte više