Borovi od balona su nas oduševili, a evo gdje su dostupni

Screenshot/Foto: TikTok/etsy.com/balonipleter.hr/veseli-ducan.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK se mnogi pripremaju za kupovinu božićnog drvca i dvoje je li bolji izbor prirodno ili umjetno, zahvaljujući moći društvenih mreža, naišli smo na jednu vrlo simpatičnu ideju. Što kažete na božićno drvce od balona? Možete ga lako napraviti sami, a mi vam u nastavku donosimo detalje.

Preuzmite ili sastavite vlastiti bor

Naručite li bor od balona s neke od stranica koje ih nude, dobit ćete sve što vam je potrebno za njegovu izradu: odgovarajući broj balona u odgovarajućim bojama i veličinama. Na vama je samo da ih napušete i spojite, što će vam uzeti vremena kao i kićenje jelke.

Moguće je i preuzeti gotov balon u trgovinama. Baloni pleter tako nudi bor od balona visine oko 120 cm, koji je moguće preuzeti u njihovim poslovnicama, tako da do božićnog drvca koje djeca obožavaju možete doći bez muke.

Bor od balona, Baloni pleter, 20 eura (150.69 kn)
Bor od balona, Etsy, 30.35 eura (228.67 kn)

U Veselom dućanu pronaći ćete balon od folije veličine 78x94 cm koji šalju nenapuhan, a moguće ga je puniti helijem ili običnim zrakom. Preporučujemo punjenje helijem kako bi lebdio. Možete ga objesiti i da visi sa stropa koristeći samoljepljive kukice ili ga zalijepiti za zid. Lagan je, stoga će uredno stajati na mjestu.

Bor od folije, Veseli dućan, 7.96 eura (59.97 kn)

Kako ga izraditi?

Ako mislite da nećete znati složiti svoj bor od balona, bez brige. Na TikToku smo pronašli kratke i jasne videoupute. S malo ljepljive trake i uz par poteza vaše će drvce od balona u tren oka biti složeno.

@partydelightsuk How to Build a Balloon Christmas Tree! 🎄 #fyp #tiktokholidays #christmastiktok #christmasdecordiy #christmastree #christmasdecor ♬ Let It Snow! Let It Snow! - Frank Sinatra

"Lako je za skinuti, treba ti samo igla", "Ovo je nevjerojatno, ali moja mačka će ga uništiti", neki su od komentara na video. Istina, ova će drvca lako uništiti jedna igla ili kandža, no djeca su oduševljena ovakvim balonima te ih sigurno neće htjeti uništiti.

Pročitajte više