Cloud&Co. obavijestio kupce da je morao privremeno zatvoriti web shop zbog krađe

Foto: cloudandcojewelry.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARAN brend nakita Cloud&Co. obratio se na Instagramu svojim pratiteljima i kupcima da bi ih obavijestio o krađi koja se odvila ovoga tjedna, u utorak u noći. Zbog toga su, kako navode, privremeno zatvorili web shop, ali i zamolili pratitelje da podijele njihovu objavu kako bi obavijestili što više ljudi da ne kupuju njihov nakit iz neprovjerenih izvora. 

"U utorak u noći došlo je do provale i teške krađe u naše prostorije proizvodnje i ureda Cloud&Co. i Islands&Co. Nažalost, ukradena je značajna količina materijala i gotovog nakita. Iz tog razloga privremeno smo zatvorili webshop, kako bi procijenili nastalu štetu, uklonili nedostupne artikle te reorganizirali proizvodnju", naveli su, između ostaloga, u svojoj objavi. 

U objavi su dodali da je očevid objavljen i da je službena istraga u tijeku. Također, zamolili su svoje pratitelje da ih kontaktiraju ako uoče negdje preprodaju veće količine nakita ili materijala za izradu. 

"Ovo je ogroman udarac za cijeli tim, ali sigurna sam da ćemo uz vašu podršku sve prevladati. Hvala vam na razumijevanju i strpljenju u ovom teškom razdoblju, radimo marljivo da vratimo studio u puni pogon i da oblaci što prije dođu do vas", istaknula je u objavi osnivačica brenda Katarina. 

O brendu

Brend nakita Cloud&Co. osnovala je 2010. godine Zagrepčanka Katarina Radnić Zmazek. Katarina se zaljubila u izradu nakita još u djetinjstvu te se nakon završetka Pravnog fakulteta i položenog pravosudnog ispita odlučila posvetiti dizajniranju i izradi nakita.

Ovaj hrvatski brend se tijekom dugogodišnjeg postojanja na tržištu postavio kao jedan od vodećih u kategoriji ručno rađenog nakita koji je ujedno i cjenovno pristupačan. 

Brend je prepoznatljiv po ponudi elegantnih ogrlica koje imaju privjesak u obliku oblaka, ali osim toga imaju i naušnice, narukvice i ogrlice s raznim motivima, poput polumjeseca i zvjezdica, uz dodatke poput bisera.

Pročitajte više