Brojni izlagači i OPG-ovci: Projekt Q'Art ovu nedjelju stiže u Maksimir

Foto: Nino Željko Jelenski

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON Ilice i Španskog projekt Q’ART U TVOM KVARTU stiže i u zagrebački kvart Maksimir. Projekt u Maksimiru održat će se pod nazivom CKIM si takav si Q'Art Vol.1 i to će biti višedimenzionalno multidisciplinarno događanje - različite umjetničke discipline i public art, kulturni sadržaj, interakcija, edukativne radionice, predavanja, čitanje poezije i sl.

No osim toga na poznatoj maksimirskoj šetnici posjetitelje će, uz nastupe bendova, dočekati i gotovo 300 izlagača koji će izložiti različite vrste rukotvorina, OPG-ova, umjetnika, humanitaraca, studenata itd.

Okupljanje stanovnika i susjeda u parku Maksimir održat će se u nedjelju, 9. srpnja od 15:30. Ulaz na festival je za sve posjetitelje besplatan.

Pročitajte više