Brojni kupci preporučuju ovo ulje za tuširanje. Koristi ga i jedna poznata glumica

Foto: Shutterstock/loccitane.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA SVOM Amazon profilu popularna glumica Shay Mitchell nedavno je otkrila svoje preporuke. Među njima se istaknuo jedan proizvod s impresivnih 8000 ocjena s pet zvjezdica.

Riječ je o L'Occitaneovom ulju za tuširanje. Ova jednostavna i hidratantna formula idealna je tijekom svih sezona, posebno prelaskom iz ljeta u jesen kad suha koža postaje izazov.

Uklanja nečistoće i prljavštinu pružajući duboku, nemasnu hidrataciju, koja traje čak i nakon tuširanja. Ova magija dolazi od samo dva sastojka. Prvo, bademovo ulje koje osigurava hidrataciju koja ostaje, zaglađuje teksturu kože te se bori protiv ožiljaka i strija. Snažna antioksidativna svojstva štite od starenja kože i umiruju upale.

Drugi ključni sastojak je ulje sjemenki grožđa koje posvjetljuje tamne mrlje, očvršćuje kožu i potiče proizvodnju kolagena. 

Zadovoljni kupci ostavili su pozitivne recenzije: "Ovo liječi", "Najdraže ulje za tuširanje na svijetu! Obožavam teksturu, osjećaj nježnosti na koži, ne isušuje i miris, taj miris! Cijela kupaonica miriše nakon tuširanja!", "Inače sam tip sobe koja se mrzi trackati kremicama nakon tuširanja, ali jednostavno je zimi moja koža sklona suhoći. Otkad sam otkrila ovo savršeno ulje za tuširanje jednostavno više nemam potrebe za ikakvim losionima nakon svakog tuširanja".

Cijena ovog proizvoda je 20.80 € (156.72 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više