Chanel i Dior izbacili skupe ruževe. Žene pišu: "Ove marke se moraju osvijestiti"

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TOLIKO je noviteta kada je u pitanju šminka da je ponekada teško i popratiti sva predstavljanja. No nedavna lansiranja novih Chanel i Dior ruževa su nam zapela za oko zbog cijene. Naime ova dva brenda kao da se natječu koji će izbaciti skuplji ruž.

Chanel je upravo lansirao 31 Le Rouge liniju ruževa satenskog finiša koja dolazi u 12 nijansi. Ruževi su smješteni prvi puta u staklenu četvrtastu ambalažu koja se može ponovno puniti. Cijena im je 173 eura, a cijena refila je 79 eura. No to nije najskuplji ruž koji je nedavno izašao. 

Chanel 31 Le Rouge ruževi, cijena jednog je 173 eura (1303.47 kn)

Naime, prošloga mjeseca Dior je predstavio Rouge Premier liniju ruževa koja isto dolazi u 12 nijansi i ima satenski finiš. Dolaze u jedinstvenoj ambalaži od keramike i 18 karatnog pozlaćenog metala koja se može ponovno puniti. Ovi ruževi dostupni su od ovog mjeseca za kupnju, i to po cijeni od 500 dolara u Americi, a 500 funti u UK-u kod odabranih trgovaca. 

Trenutno nije poznato hoće li dolaziti kod nas i hoće li se moći naručiti online. Naime za razliku od Chanelovih ruževa, ovih Diorovih je samo nekoliko tisuća dostupno diljem svijeta za kupnju, ali refili će zato biti dostupni trajno. 

Mnogi su izrazili svoje mišljenje vezano uz cijenu ovih ruževa

Cijena ovih ruževa postala je jedna od aktualnih tema na internetu kada su u pitanju šminka i noviteti. Youtuberica Erin Nicole predstavila je ova dva ruža na svom kanalu i upitala svoje pratitelje koji bi od njih izabrali.

"Ni jedan", "Mislim da Dior pobjeđuje kada je u pitanju pakiranje, ali neću kupiti ni jedan", "Ni jedan, iako sam Chanel djevojka, za mene postoji bolji način da potrošim svoj novac", "Volim luksuzni ruž za usne koliko i svaka druga djevojka, ali u ovoj ekonomiji ove marke se moraju osvijestiti", "Htjela sam kupiti Chanelov, ali onda sam vidjela cijenu. Nikako ne bih potrošila toliko novca na ruž osim ako mi ne bi povećao šanse za dobitak na lutriji", neki su od odgovora. 

Pročitajte više