Nova Chanelova kolekcija posvećena je horoskopskom znaku same Coco

Foto: chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHANEL je predstavio kolekciju naziva The Time of the Lion, odnosno Vrijeme lava. Ogrlice, satovi i mašete kombiniraju crnu boju i 18-karatno zlato te su dodatno ukrašeni dijamantima i oniksom. Ovako odaju počast horoskopskom znaku Gabrielle "Coco" Chanel, koja je rođena 19. kolovoza 1883.

Crno i zlatno za bezvremenski luksuz

"Predstavljajući snagu i veličanstvenost, lav otkriva svoje različite aspekte kroz kreacije ove kolekcije. Sa svojim vješto izrađenim vještinama poliranja, postavljanja dragog kamenja i kiparstva, umjetnici Kuće posjeduju neusporedivo znanje koje poboljšava ove satove Haute Horlogerie, pretvarajući ih u nakit", opisuje Chanel kolekciju.

Svi komadi iz ove kolekcije zapravo su satovi, na što aludira igra riječima u nazivu kolekcije The Time of the Lion. Maleni satovi nalaze se ispod zlatnog poklopca s likom lava.

Pročitajte više