Chanel za 50 eura: Najbolji second hand ulov ikad?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUTUJUĆI po Belgiji, jedna je žena pronašla originalnu Chanel torbu u second hand dućanu, a platila ju je samo 50 eura. Video je viralan na TikToku, a gledatelji smatraju da u pitanju nije dobar ulov, već greška. Video je privukao preko 3.7 milijuna pregleda.

Trulež ili oštećenje?

Na TikTok profilu @7107.islands, koji vode dvije prijateljice, jedna od njih je podijelila kako je njihova prijateljica željela kupiti neki suvenir u Belgiji. Na lokalnom je buvljaku pronašla originalnu Chanel torbu i kupila je. U videu je prikazano i kako torba izgleda iznutra. Ruku na srce, ne izgleda kao nova.

@7107.islands She found a Chanel 🫠 #marollesbruxelles #thrifting #chanelbag #chanelthrifted ♬ yeah hot people use this sound - cxaluv

U komentarima su mnogi izrazili zabrinutost da je torba puna suhe truleži. To je zapravo gljiva koja uništava drvo, a pojavljuje se u uvjetima pretjerane vlage: "Ali ima suhu trulež", "Suha trulež će se proširiti svuda."

No, među komentarima je osvanuo i jedan koji tvrdi kako u pitanju uopće nije suha trulež: "To je poliuretan, a ne suha trulež. Množe se obnoviti, da, ali neće biti lako." Još je nekoliko komentatora predložilo da odnese torbu na popravak.

U komentarima su @7107.islands odgovorile kako je prijateljica odnijela torbu na popravak u Chanel trgovinu u Pariz, no no nisu navele cijenu ni trajanje popravka.

Pročitajte više