Chanelov highlighter je senzacija na TikToku, ali njegova cijena izaziva kontroverze

Foto: Shutterstock/chanel.com/feelunique.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LUKSUZNA marka Chanel iznova je osvojila srca beauty entuzijasta i zaljubljenika u make-up širom svijeta. Njihov highlighter postao je apsolutni hit na društvenoj mreži TikTok. 

@stxph.h Replying to @Mariam ♬ original sound - stephhui

Baume Essential, višenamjenski stick od Chanela, dostupan je u impresivnih sedam nijansi, među kojima se ističu prozirna opcija, nježna biserno ružičasta Rosée, topla karamelna Sculpting Light i profinjena lila nijansa - Lilas.

Brojni korisnici ističu da ovaj proizvod ne ostavlja ljepljiv ni težak osjećaj na koži te ga čak koriste i na očima i nosu. Iako cijena od 44 eura (331.52 kn) nije zanemariva za kozmetički proizvod, mnogi ističu da svaki potrošeni euro na njega vrijedi. Međutim, mišljenja su podijeljena. Dok su neki uvjereni da se isplati, drugi smatraju da je to previsoka cijena i radije biraju jeftinije alternative.

Upravo zato neki su pronašli zadovoljavajući efekt čak i s običnim vazelinom, dok drugi preporučuju e.l.f. Monochromatic Multi Stick kao dostojnu zamjenu s jednakim učinkom.

e.l.f. Monochromatic Multi Stick, cijena je 5.70 (42.95 kn)

Chanelov proizvod možete vidjeti ovdje

Pročitajte više