Coca-Cola novim okusom želi osvojiti gejmere. Stiže u Ameriku i Kanadu

Foto: coca-colacompany.com/Promo/krogger.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

COCA-COLA lansira novo ograničeno izdanje okusa namijenjeno gejmerima, demografiji koju sve više traže glavni brendovi hrane i pića. Za ovaj novi okus, nazvan Coca-Cola Ultimate, proizvođač gaziranih pića udružio se s Riot Gamesima, koji izdaje online borbenu igru ​​League of Legends za više igrača.

 

Ultimate će biti dostupan u američkim i kanadskim trgovinama od 12. lipnja na ograničeno vrijeme, u običnim varijantama i varijantama bez šećera. Globalno je dostupan samo bez šećera i izlazi ovaj tjedan, piše CNN.

Linija apstraktnih okusa, od kojih je svaka uparena s digitalnim iskustvom, osmišljena je da potakne uzbuđenje za Coca-Colu među mlađim potrošačima fokusiranjem na glazbu i online igre. Ultimate bi se trebao posebno svidjeti gejmerima. Kao i kod većine drugih Coca-Colinih napitaka u ograničenom izdanju, stvarni okus ostat će skriven.

Forbes piše da ovaj limitirani okus osim u Kanadu i Ameriku stiže i u Kinu, Južnu Koreju, Latinsku Ameriku i Afriku. Za sada nije poznato stiže li u Hrvatsku.

Pročitajte više