Converse ima kratkotrajnu akciju. Na popustu se mogu kupiti i novi modeli

Foto: converse.com/converse.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CONVERSE ima kratkotrajnu akciju koja vrijedi od 22.9. do 24.9., i to 25% popusta na sve narudžbe iznad 80 eura. Tako se na ovom popustu mogu kupiti neki novi modeli, ali i oni postojeći. Pregledali smo ponudu i izdvojili favorite koje bismo rado i sami ubacili u košaricu. 

U Converse trgovinu upravo je stigao ovaj vojničko zeleni model Chuck Taylor All Star Construct. Radi se o uniseks visokoj tenisici s gornjim dijelom od jednobojnog platna. Tu je i lagani EVA međupotplat i OrthoLite podstava za cjelodnevnu udobnost. Boja je idealna za jesen. 

Chuck Taylor All Star Construct, 100 eura (753.45 kn)

Ove druge koje izdvajamo su nam baš lijepe, nježne i u Barbie stilu pa, ako vas još uvijek trese Barbiemanija, mogle bi vam se svidjeti. Radi se o ženskom modelu Chuck Taylor All Star Lift Platform Leather. Tenisice su visoke s gornjištem od ružičaste kože. 

Chuck Taylor All Star Lift Platform Leather, 110 eura, 828.80 kn

Jako nam je kul ovaj novi model Chuck 70 Plus Mixed Material. Radi se o novom dizajnu inspiriranom radnom odjećom s gornjim dijelom od miješanih materijala i izloženim pjenastim detaljima. Tako je tu spoj platna i antilopa te asimetrične linije. Tenisice su uniseks. 

Chuck 70 Plus Mixed Material, 130 eura (979.49 kn)

Ako vam se više sviđaju niske Conversice, izdvojili smo nekoliko modela. Prvi je od brušene kože s gumenim potplatama. Radi se o niskoj uniseks skejt tenisici smeđe boje koja će dobro ići uz gotovo sve kombinacije. 

CONS Louie Lopez Pro Suede, 75 eura (565.09 kn)

Uniseks tenisice Star Player 76 su klasične niske tenisice, a dolaze u kombinaciji tamnozelene i crne. Tu su i detalji od antilopa i kožni Star Chevron logo. 

Star Player 76, 80 eura (602.76 kn)

CONS AS-1 Pro tenisice dolaze u plavoj i bijeloj boji. AS-1 Pro okreću se retro stilovima skateboardinga, a tu su gumena pojačanja te zbog inovativnog sustava jezgre bliže si dasci, uz bolju raspodjelu amortizacije. Završeno s potplatom u obliku riblje kosti za maksimalan grip.

CONS AS-1 Pro, 90 eura (678.11 kn)
CONS AS-1 Pro, 90 eura (678.11 kn)

Među najprodavanijim modelima marke su niske, klasične platnene tenisice u crnoj i bijeloj boji. Klasik s kojim je teško pogriješiti, a s obzirom na to da se bližimo jeseni, izdvojili smo ove u crnoj boji. 

Canvas Platform Chuck Taylor All Star, 85 eura (640.43 kn)

Kompletnu ponudu na ovom sniženju pogledajte ovdje

Pročitajte više