Destinacije na Jadranu hit su za obiteljski odmor, a ovih 5 će se sviđati i djeci

Foto: Aminess Hotels & Resorts

PROLJEĆE i toplije vrijeme zovu na boravak na otvorenom, u prirodi ili pored mora, a upravo je ovaj period u godini idealan za prva ovogodišnja putovanja. Nema boljeg odmora od onog koji uključuje miris mora i borova uz toplinu ugodnog proljetnog sunca. Nakon duge i hladne zime te ružnog vremena većina mašta o toplijim destinacijama na kojima bi se mogli odmoriti od užurbanog ritma i svakodnevice.

Za sve koji su u potrazi za novom destinacijom za uskrsni odmor donosimo nekoliko prijedloga. Duž jadranske obale smjestili su se Aminess hoteli, vile i kampovi, a u sklopu uskrsne ponude smještaj je snižen i do 20% od 7.4. do 10.4. Makarska, Novigrad u Istri, Korčula ili Krk destinacije su na kojima se možete opustiti, provesti Uskrs i razmaziti se.

Osim odličnih lokacija, udobnog smještaja, animacije i tradicionalnih jela, nude i niz prigodnih radionica i aktivnosti ovog Uskrsa, a u svemu tome možete uživati u prekrasnom okruženju mediteranske prirode.

Aminess Khalani Beach hotel, Makarska

Prekrasna Makarska jedna je od popularnijih turističkih destinacija na hrvatskoj obali, a prepoznatljiv simbol ovog grada je pješčana i šljunčana plaža dugačka gotovo dva kilometra. Upravo ovdje, tik do mora, smjestio se Aminess Khalani Beach hotel koji nudi moderno uređene sobe, obiteljske sobe i suiteove, a većina ima balkon i pogled na more.

Hotel ima potpuno opremljen wellness-centar, a u sklopu njega nalaze se grijani bazen, teretana i suvremeni spa sadržaji poput finske saune, parne kupelji, hidromasažne kade te prostorije za masažu i kozmetičke tretmane. 

Trenutna uskrsna ponuda uključuje do 20% popusta na smještaj, a u cijenu su uključeni i uskrsni bife, spa zona, uskrsni program za djecu i odrasle. Detalje ponude pogledajte ovdje.

Djeca će se moći zabaviti uskrsnim igrama i natjecanjima, kreativnim radionicama i bojanjem pisanica. No zabava nije rezervirana samo za najmlađe. Odrasli se mogu okušati u pripremi tradicionalnih fritula, ali i kreativnim radionicama izrade i bojenja pisanica. 

U ponudi su i večernji programi i zabava za sve uzraste, poput žive glazbe, mini disco večeri, kinovečeri, ali i uskrsne trivia igre i uskrsnog traženja jaja. Hotel nudi i organizirani odlazak na uskrsnu misu u nedjelju te obilazak grada Makarske. 


Aminess Maestral hotel u Novigradu, Istra

Na sjeverozapadu Istre smjestio se Aminess Maestral hotel u Novigradu. Ovaj predivni istarski gradić ističe se po jedinstvenim prirodnim ljepotama i bogatoj kulturnoj baštini, a hotel Aminess Maestral nudi široku gastronomsku ponudu, sportske aktivnosti i opuštajući wellness. 

U sklopu trenutne uskrsne ponude možete uštedjeti do 15% na smještaju u ovom hotelu, a čitavu ponudu pogledajte ovdje.

Uskrsni program nudi zabavu i za male i za velike pa su tu uskrsne igre i natjecanja, kreativne radionice, bojanje pisanica, odabir najljepše i dodjela prigodnog poklona dobitniku. Tu je i uskrsno traženje jaja za djecu i odrasle, kao i večernji program. 


Aminess Korčula Heritage hotel, Korčula

Ljubiteljima retro ugođaja mogao bi se svidjeti Aminess Korčula Heritage hotel koji se smjestio na samoj rivi grada Korčule. Kultnu kavanu ovog hotela pohodile su Jackie Kennedy i Wallis Simpson, a danas se tu može uživati u jelima korčulanske kuhinje s pogledom na grad. 

Grad krase razne povijesne znamenitosti koje vrijedi obići, poput katedrale sv. Marka, kuće Marka Pola te Kopnenih vrata, no i ulice grada Korčule idealne su za istraživanje i ugodne večernje šetnje. 

Aminess Korčula Heritage hotel nudi mogućnost romantičnog odmora na moru na jednom od najljepših hrvatskih otoka. Trenutno je smještaj u ovom hotelu snižen do 10%, a u cijenu smještaja uključeni su uskrsni bife doručak, neograničeno korištenje interneta te bogati uskrsni program. Čitavu ponudu pogledajte ovdje.


Aminess Gaia Green Villas, Krk

Još jedna lijepa destinacija na obali za uskrsni odmor je Krk, a tamo su se smjestile i moderno uređene Aminess Gaia Green ville. Trenutno je smještaj u ovim villama snižen do 10%, a u cijenu su uključeni korištenje fitnessa, WLAN, ali i bogati uskrsni program za djecu i odrasle koji možete pogledati ovdje

U ponudi su i radionica pripremanja domaćih tradicionalnih fritula i kreativne radionice izrade i bojanja pisanica. Odrasli i djeca mogu uživati u uskrsnom traženju jaja, ali i večernjem programu koji uključuje živu glazbu, mini disco te kinovečer. 


Aminess Liburna Hotel, Korčula

Na bajkovitoj Korčuli smjestio se i Aminess Liburna Hotel, a ovdje možete uživati u doručcima na otvorenom s prekrasnim pogledom, masažama na bazi otočnog bilja, a oni željni aktivnog odmora mogu istraživati otok na biciklima. 

Trenutno je smještaj u Aminess Liburna Hotelu snižen do 20%, a u cijenu smještaja uključeni su polupansion, uskrsni bife i program za djecu i odrasle, a cijelu ponudu pogledajte ovdje.

U sklopu uskrsnog programa za djecu, koji se odvija od četvrtka do nedjelje, najmlađi mogu uživati u raznim uskrsnim igrama i natjecanjima, kreativnim radionicama, izradi uskrsnih zekana, bojanju pisanica, a potom slijedi odabir najljepše pisanice i dodjela prigodne nagrade. 

Prigodne uskrsne popuste do 20% u pojedinim Aminess objektima, raznovrsnu ponudu, odlične lokacije na obali, razne zabavne aktivnosti i bogate uskrsne pakete možete vidjeti ovdje

Sadržaj donose Index i Aminess Hotels & Resorts u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više