"Digao si ovaj brend iz pepela": Uskoro stižu prve Crocs tenisice

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND koji se proslavio klompama izbacio je svoje prve tenisice. U pitanju je suradnja sa Saleheom Bemburyjem, američkim dizajnerom obuće. Ime modela je Juniper, kako piše na jeziku tenisica, te nalikuje na novije Crocs modele koji su također rađeni u suradnji s Bemburyjem, poput Pollex klompi i sandala. O ovim smo tenisicama već pisali, no sad je i službeno poznato kako model u potpunosti izgleda.

"Izvan okvira brendova"

Bembury je na svojem Instagramu podijelio fotografije novih tenisica. Dizajn tenisica ističe se djelomično providnim potplatima zanimljivog dizajna te suptilnim prozračnim rupicama na vrhu i stražnjem dijelu obuće, dok je Crocs obuća prepoznatljiva po velikim rupama.

"Jedva čekam vidjeti druge boje", "Prekrasne su, spreman sam vidjeti što nam novo spremaš", "Trebat ću ih", "Digao si ovaj brend iz pepela", "Super mi je kako izlaziš iz okvira brendova", "1000% ih nabavljam", "Ove će se sigurno brzo rasprodati" neki su od komentara na njegove objave.

Suradnja Crocsa s Bemburyjem zapravo pokazuje trud brenda da tržištu ponudi više zanimljivih, oku ugodnih mogućnosti, odnosno da ponudi više od prepoznatljivih klompi. Prva suradnja je pala još 2021., kad su izbacili Crocs Pollex klompe koje su oduševile potrošače. Druga Pollex kolekcija izašla je 2023.

Bembury je inače poznat po teksturiranom dizajnu i zemljanim bojama, što je pokazao i na svojim Juniper tenisicama. Prema Bemburyju, ova nova Crocs silueta bit će lansirana negdje tijekom sezone proljeće/ljeto 2024., ali svakako ćemo vas obavijestiti kada napokon stignu u prodaju. 

Pročitajte više