Dior predstavio novi proizvod iz Sauvage linije. Radi se o dva u jedan proizvodu

Foto: dior.com/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIOR je predstavio novitet u svojoj Sauvage liniji - Sauvage Face Cleanser and Mask. Namjena mu je čišćenje i osvježavanje lica i brade. Osim za dnevno čišćenje lica, može se koristiti i kao maska, a sadrži 85% sastojaka prirodnog podrijetla i ima ekstrakt kaktusa sa svojstvima pilinga. 

Ima pjenastu teksturu koja oslobađa kožu od nečistoća, a kao maska za lice pročišćava pore. Jednostavan je za korištenje, i za čišćenje lica se može koristiti jednom ili dva puta dnevno tako da se malo proizvoda istisne na dlan i zapjeni s malo vode. Zatim je proizvod potrebno nanijeti na vlažnu kožu te potom isprati. 

Dior Sauvage 2-In-1 čistač i maska za lice, 120 ml, 51 € (384.26 kn)

Ako se koristi kao maska, onda brend preporučuje korištenje jednom ili dva puta tjedno. Nanese se na vrškove prstiju, lagano zapjeni prije nego što se nanese na lice. Masku je potrebno ostaviti da djeluje jednu minutu, potom ju je potrebno isprati. 

Drvenaste i aromatične Sauvage note mogu se pronaći i u ovom novitetu. Kod nas se može naručiti i preko francuske Sephore, cijena je 51 euro (384.26 kn) za 120 mililitara proizvoda. Možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više