Dizajner interijera kaže da je ovom ukrasu mjesto u smeću. Ljudi pišu da se slažu

Ilustracija: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIZAJNER interijera Loren Kreiss, kojeg na TikToku prati preko 169 tisuća ljudi, često dijeli savjete o uređenju doma, što kupiti, a što ne. Savjetuje kako urediti dom, a koje dizajnerske greške valja izbjeći. Po njemu jednom dekorativnom predmetu mjesto je - u smeću. 

"Moramo razgovarati o dekorativnim slovima i natpisima. Zašto biste ih koristili u dizajnu svoga doma? Ako posjedujete dekorativna slova, dopustite mi da vam pomognem", rekao je, nazvao ih smećem i poručio ljudima da ih bace. 

@lorenkreiss We have to talk about decorative letters and signs. Why would you use these to design your home? 😵 #decorativeletters #homeinspiration #interiordesign #interiordesigntrends #interiordesigninspiration #walldecor #homedecorideas #homegoodsthings #homerenovations ♬ original sound - Loren Kreiss

"O, moj Bože, hvala ti", "Ne znam, Ako netko uživa u književnom aspektu riječi. Neka uživaju. Uostalom, to je njihova kuća", "Slažem se", "Da, "Činjenice", "Apsolutno", "Najbolji post svih vremena", "Napokon je netko to rekao", neki su od komentara ispod videa. 

Pročitajte više