Dizajner Nate Berkus preporučuje ove kuhinjske pločice zbog jednostavnog održavanja

Foto: Shutterstock/Instagram: nateberkus

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA su u pitanju stručni savjeti za uređenje interijera, uvijek možemo računati na Natea Berkusa. Ovaj priznati dizajner interijera, poznat po svom čistom i modernom dizajnerskom stilu, redovito dijeli inspiraciju za uređenje prostora i korisne savjete za stiliziranje različitih soba u domu putem svojeg Instagram profila.

Nedavno je podijelio sliku svoje kuhinje. U objavi Berkus ističe prednosti upotrebe subway pločica u kuhinji, naglašavajući da se radi o "vječnom materijalu" koji je izuzetno praktičan jer ga je "iznimno jednostavno održavati čistim".

Bilo da se odlučite za postavljanje pločica u cijeloj kuhinji ili ih koristite kao element dizajna za pozadinu, one predstavljaju klasičnu opciju koja pruža suptilan i elegantan izgled doma. Kao što je pokazao Berkus, također vidimo kreativnije načine ugradnje klasičnih pločica u kuhinju, kao što je njihovo korištenje za kuhinjski strop, što možete vidjeti na trećem slajdu Berkusovog posta.

Dizajnerica interijera Jessica Bagwell rekla je za časopis Homes & Gardens da su subway pločice popularan i vječan izbor za kuhinje zbog njihove prilagodljivosti, dostupnosti i trajnosti. Mogu se postaviti u različite obrasce i odgovaraju i tradicionalnom i modernom dizajnu.

Ako se odlučite za subway pločice u svojoj kuhinji, važno je razmisliti o načinu postavljanja. Postoji niz načina na koje možete eksperimentirati s rasporedom pločica, kako objašnjava dizajnerica interijera Debbie DeMarais za časopis Homes & Gardens: "Odabirom okomitog slaganja pločica u vašoj instalaciji unosi se suptilan suvremeni dodir. Ovaj pristup dodaje vizualnu dubinu."

Eksperimentirajte s različitim bojama

Također možete eksperimentirati s upotrebom različitih boja subway pločica. DeMarais također predlaže odabir kontrastne boje za fuge kako biste dodali dodatni vizualni interes: "Nemojte podcjenjivati utjecaj boje fuga kada radite sa subway pločicama. Odabir kontrastne boje može stvoriti upečatljiv geometrijski uzorak, dok odabir boje koja se podudara s pločicama rezultira skladnijim, besprijekornim izgledom."

Pročitajte više