Dizajnerica interijera kaže da kauč ne bi trebao ići uza zid. Predlaže ovaj trik

Screenshot/Foto: Instagram/kavehome.com/inti.hr/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA dizajnerica interijera Shea McGee upravo je putem svog Instagram profila podijelila jedan trik koji dnevnoj sobi daje dizajnerski izgled. Naime, kaže da je ključ u postavljanju konzolnog stolića između kauča i zida, što dodaje dimenziju i vizualni interes dnevnoj sobi. 

Dodatan prostor za stiliziranje

U videu Shea kaže da, ako vam je u dnevnom boravku kauč smješten uza zid, a imate mogućnost "žrtvovati" 30 do 45 centimetara, probate smjestiti konzolni stolić iza kauča. "Povucite kauč naprijed i probajte dodati konzolu iza njega", kaže ona.

U videu je pokazala i primjer dnevnog boravka u kojem je učinila upravo to. Kaže da je ovime i dobila dodatan prostor za stiliziranje, što je prostoriju učinilo interesantnom. "Uspjeli smo uključiti i ambijentalnu rasvjetu", kaže. "Ovako će prostor izgledati dizajnerski."

"Obožavam ovu ideju", "Moja intuicija mi je ovo govorila, drago mi je da je Shea to potvrdila", "Prekrasno", "Volim ovu ideju", "Genijalno", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Izdvojili smo nekoliko konzolnih stolića

Ako se i vama svidjela ova ideja, izdvojili smo nekoliko konzolnih stolića s kojima možete stvoriti upravo to u svom domu. 

Konzola, Emmezeta, 79.99 eura
Konzolni stol, InTi, 117 eura
Konzolni stol, Kave Home, 285 eura

Shea McGee poznata je po sofisticiranom minimalizmu

Shea McGee je talentirana dizajnerica interijera te poznata kao jedna od vodećih figura u industriji. Njezin stil je prepoznatljiv po sofisticiranom minimalizmu, gdje se klasični elementi kombiniraju s modernim i toplim akcentima.

Shea je postala poznata javnosti kroz svoj brend Studio McGee, koji je osnovala zajedno sa suprugom Sydom. Njihov brend nudi usluge dizajna interijera, ali i proizvode za uređenje domova. Zahvaljujući emisiji Dream Home Makeover, koja je 2020. debitirala na Netflixu, Shea i njezin suprug Syd globalno su postali poznati, ali i omiljeni među mnogim zaljubljenicima u interijere. 

Pročitajte više