dm ima odličnu akciju do kraja mjeseca. Evo što sve možete kupiti

Foto: dm.hr/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DM REDOVITO u svojim trgovinama nudi dobre ponude prilikom kojih se može značajno uštedjeti.

Trenutno, od 16. do 31. listopada, imaju akciju Cjenovni bombon, pri kojoj uz kupnju dva određena proizvoda treći dobijete gratis, uz kupnju jednog proizvoda drugi dobijete u pola cijene, a neke proizvode u tom periodu možete kupiti po promotivnoj cijeni. 

Ovakve akcije su dobra prilika za dopunu zaliha proizvoda koje i inače kupujete, a znate da vam mogu stajati, a možete s nekim i podijeliti kupovinu te tako uštedjeti. 

Evo koji su proizvodi obuhvaćeni ovom akcijom:

Proizvodi za njegu 2 + 1 gratis

  • 2 + 1 gratis vrijedi za sve head&shoulders proizvode.

Naša preporuka: head&shoulders ima jedne od najpopularnijih šampona protiv peruti, naša preporuka je Classic Clean verzija, redovna cijena je 32.90 kn (4.37 €), 250 ml. Pokazao nam se kao odličan za držanje peruti pod kontrolom. 

  • 2 + 1 gratis vrijedi za proizvode za njegu lica L'Oreal Paris

Naša preporuka: Od make-upa do njege, L'Oreal Paris u svojoj ponudi ima sve što vam treba, a naša preporuka je linija Revitalift. Odlična je za suhu kožu s prvim znakovima starenja. 

  • 2 +1 gratis vrijedi za zaštitne kreme Lek 48

Naša preporuka: zaštitna krema za ruke Lek 48 je odlična. Redovna cijena joj je 10.90 kn (1.45 €).

  • 2 + 1 gratis vrijedi za proizvode za njegu tijela marke Melem

Naša preporuka: Uz klasičan balzam za usne u stiku, naša preporuka je i Melem Atopic linija, odlična za dječju kožu, ali i za odraslu, posebno za hladnije mjesece. Ova hidratantna linija umirit će kožu i spriječiti isušivanje, a odlična je za suhu, osjetljivu i nadraženu kožu.

  • 2 + 1 gratis vrijedi za proizvode Gillette, iz promocije su isključene patrone

Proizvodi za djecu 2 + 1 gratis

  • 2 + 1 gratis vrijedi za sve premium care i Harmonie pelene i pelene-gaćice. Pampers Harmonie pelene nisu dostupne u svim dm prodavaonicama. 

  • 2 + 1 gratis vrijedi za sve Hipp kašice u staklenci i kutiji te vodu. Uvjet kupnje je minimalno jedna gotova mliječna ili žitna kašica. 

Proizvodi za kućanstvo i čišćenje 2 +1 gratis ili po promotivnoj cijeni

  • 2 + 1 gratis vrijedi za sve proizvode Finish i/ili Vanish i/ili Airwick

Naša preporuka: Vanisha oxi action prašak pokazao nam se odličnim za odstranjivanje tvrdokornih mrlja. Redovna cijena je 57.90 kn (7.68 €), 470 g.

  • 2 + 1 gratis vrijedi za sve proizvode Persil i/ili Silan

Naša preporuka su kapsule za pranje rublja 4u1 Hygienic Cleanliness, 28 kom., redovna cijena je 97.90 kn (12.99 €). Osim toga, preporučujemo i Silan omekšivač za rublje Sensitive & Baby, 1.8 l, redovna cijena je 42.90 kn (5.69 €).

  • Po promotivnoj cijeni od 49.90 kn (6.62 ) prodaje se Jar pjena za pranje posuđa s pumpicom, 350 ml + punjenje, 375 ml. 

  • Ornel Golden Dream omekšivač za rublje 1.6 l prodaje se po promotivnoj cijeni od 23.90 kn (3.17 €).

Dodatna akcija samo za korisnike aplikacije Moj dm

Osim Cjenovnog bombona, dm je za sve korisnike aplikacije Moj dm pripremio kupon uz koji istovremenim odabirom 3 pakiranja dječjih vlažnih maramica Pampers aqua Pure 3x48 kom. jedno pakiranje dobivate gratis. Više o toj akciji možete vidjeti ovdje. Ponuda vrijedi do 31. listopada.

Najnoviji dm katalog možete prolistati ovdje

Pročitajte više