Do čiste boce u par poteza: Ova je četka hit na društvenim mrežama

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA mrsko pranje boca sad je olakšano. Rješenje je došlo u obliku rotirajuće četke za pranje, koja uz minimalan trud i, najvažnije, minimalno prskanje očisti unutrašnjost svake boce i bočice. Što je još bolje, četke dolaze s nekoliko nastavaka kako bi pokrile različite potrebe.

Od bočica za bebe do šalica za kavu

Primarna namjena ovih četki je temeljito čišćenje bočica za bebe, kako je prikazano u videu, no istu će funkciju obavljati i na svim drugim bočicama i bocama koje želite očistiti, bilo da je u pitanju boca za vodu, termosica, shaker ili šalica za kavu.

@magicbottlebrush_ Washing bottles made so much easier 🥰 #babiesoftiktok #babyproducts #baby #bottlewasher #babybottle ♬ original sound - MORE ENERGY 😎

"Nevjerojatno", "Želim ovo", "Kupit ću je", "Mojoj sestri bi ovo dobro došlo", "Ova metoda je lakša i jednostavnija", neki su od preko 1000 komentara na video. Mnoge je zanimalo gdje mogu nabaviti ovu četku, a isto smo se zapitali i mi. I naravno da smo je pronašli.

Različiti nastavci i brzine

Ova četka dolazi s pet nastavaka, uključujući silikonski i spužvasti. Različite veličine, oblici i materijali dobro će se prilagoditi različitim potrebama čišćenja. Radi na četiri brzine, puni se preko USB priključka, a iz sigurnosnih se razloga automatski isključuje nakon 6 minuta.

Rotirajuća četka za boce, Amazon.de, cijena na sniženju je 21.58 eura (162.59 kn)

Drška ove četke je silikonska, a dolazi s tri nastavka. Radi na dvije brzine, vodootporna je i dolazi s punjačem za brzo i jednostavno punjenje. Četka se u potpunosti napuni za tri sata, a može trajati danima.

Rotirajuća četka za boce, Amazon.de, cijena na snženju je 21.59 eura (162.66 kn)

Pročitajte više